Agenda

De agenda van de truffelceremonie in groepsverband staat hieronder. Zie je dat er nog een plekje in de agenda is, meld je dan snel aan. De ceremonies voor groepen worden gehouden in het Middenhuis in Zutphen. Er kunnen maximaal 15 deelnemers deelnemen. Voor de retraites adviseren wij om het Fletcher Hotel in Zutphen te boeken (www.hotelzutphen.nl). Dat ligt namelijk maar twee kilometer verderop. Dit hotel is voorzien van nette kamers, binnenzwembad, sauna en gratis parkeren. Wij brengen u na de ceremonie graag naar het hotel.

De individuele ceremonies en truffelceremonies voor 2 personen worden in onze eigen ceremonieruimte gehouden. Deze individuele ceremonies kunnen op elke dag ingepland worden mits deze aangegeven staan bij de ceremonies of diensten. Op de tarieven pagina staan alle truffelceremonies handig bij elkaar.

Wanneer er te weinig deelnemers aan een ceremonie zijn, dan kan de ceremonie verzet worden of met minder deelnemers doorgaan. Hierover ontvangt u dan zo spoedig mogelijk een bericht per mail of telefoon.

Groepszaal van Truffelceremonie.com

Check onze agenda

Onze agenda wordt continu bijgewerkt.

De dag- en avond truffelceremonies en de retraites worden op de volgende data gehouden:

 


Zaterdag 22 oktober 2022

Truffelceremonie Dag retreat

Tijden: 09:00 uur tot 19:00 uur

 


Zaterdag 3 december 2022

Truffelceremonie Dag retreat

Tijden: 09:00 uur tot 19:00 uur

 


Wil je een individuele truffelceremonie?

Individuele truffelceremonies staan niet in de agenda vermeld. Hiervoor kunnen we samen een afspraak inplannen. Dit kan overdag of in de avonden. Wil je meer weten of een datum bespreken? Bel ons dan op 06-42732270 of stuur ons een berichtje.