Love-truffelceremonie voor koppels

OSHO zei ooit: "Liefde is het doel, het leven de reis". Hij heeft heel lang les gegeven aan de school van de liefde.

Gelukkig krijgen we op de school van de liefde herkansingen en mogen we het opnieuw proberen. Net als vroeger op school. 

Alles is liefde, jij bent liefde, jullie zijn liefde. De bron van onvoorwaardelijke en helende liefde. 

Iedereen leeft zijn eigen levenspad op zoek naar de uiteindelijke liefde. Het is een grote ontdekkingstocht. Liefde is de nectar van het leven. Het bloed dat door de aderen stroomt. Met liefde is zelfs het zwaarste leed te dragen. Liefde maakt alles licht.

Liefde hartjes van Truffelceremonie.com

Geef een love-ceremonie aan je partner cadeau en gun jullie de diepste verbinding

Deze Liefdes ceremonie is een les in liefde, een atlas die je meerdere plekken van liefde laat zien. Liefde in jezelf en liefde in elkaar zoeken is het ultieme doel.

Liefde die jij hebt geformuleerd vanuit je hart hoeft nog geen onvoorwaardelijke liefde te zijn. Vaak koppelen we liefde aan het uiterlijk, karaktereigenschappen of maatschappelijke zaken. Is iemand knap en slank, grappig, muzikaal en verdient diegene veel geld of heeft een belangrijke functie. Deze kenmerken hebben niets met liefde te maken.

 

Samen gaan jullie tijdens de Love truffel Ceremonie op zoek naar onvoorwaardelijke liefde voor jezelf en elkaar. Jullie liggen in twee bedden in onze ceremonieruimte. De verliefdheid die jullie voor elkaar voelen, die ooit de basis was voor jullie relatie, die gaan we verder aanwakkeren tijdens deze Liefdes truffelceremonie. Laat de liefde stromen. Dit is een spirituele reis die in het teken van liefde staat.

 

De richttijden van de Love ceremonie zijn van 09:00 tot 16:00 uur of van 17:00 tot 00:00 uur.

 

Je krijgt van ons informatiemail met een een link naar een uitgebreide vragenlijst om de deelname perfect te laten verlopen. Willen jullie deze beide invullen en toesturen? Zonder deze vragenlijst kunnen jullie niet deelnemen aan de truffelceremonie.

 

Wij wensen jullie een prachtige reis!

 

Namasté


Onvoorwaardelijke liefde is dat je liefde voor iets of iemand voelt zonder dat diegene daar iets voor hoeft te doen of hoeft te zijn.

Boeddha zei ooit: “Al zoek je de hele wereld af naar iemand die jouw liefde meer waard is dan jijzelf, je zult die nooit vinden”. Dit wil dus zeggen dat zelfliefde de definitieve stap is om onvoorwaardelijke liefde mogelijk te maken. Oordelen en veroordelen is een projectie en een soort van zelfafwijzing.