Truffelceremonie groepsverband

Bij Truffelceremonie.com kun je terecht voor spirituele en innerlijke reizen, ontwikkeling van je bewustzijn, spirituele en persoonlijke ontwikkeling en het verwerken van trauma.

Wij organiseren vele truffelceremonies voor groepen tot maximaal vijftien personen maar ook voor twee personen (koppels, geliefden, ouder-kind, vrienden) en natuurlijk ook individuele truffelceremonies. Individuele ceremonies en ceremonies voor twee personen geven wij in onze eigen ceremonieruimte. 

Wil je liever in groepsverband deelnemen, dan kan dat natuurlijk ook. De gezamenlijke energie wordt vaak als voordeel van een groepsceremonie ervaren. Het is waar jij je het prettigst bij voelt. Wij organiseren dag- en avond ceremonies. In de agenda kun je de tijden en data vinden en of er nog plaatsen beschikbaar zijn of hieronder kun je meteen boeken. Selecteer de juiste datum en klaar ben je.

 

Groepszaal van Truffelceremonie.com

Voor dag- en avondretraites, groepsceremonies en meerdaagse retraites maken wij voornamelijk gebruik van Het Middenhuis in Zutphen. 

De truffelceremonie voltrekt zich verder volgens het normale programma zoals uitgelegd op de pagina "Programma van de truffelceremonie". Tijdens de dag- en avondretraites is er ruimte voor verbinding met elkaar, meditatie, stilte en soms voor yoga of andere ontspanningsoefeningen.

 

Deelname aan de dagretreats en avondretreats zijn op volgorde van inschrijving. Wanneer er te weinig deelnemers aan een ceremonie zijn, dan kan de ceremonie verzet worden of met minder deelnemers doorgaan. Hierover volgt dan zo spoedig mogelijk bericht.

 

Je krijgt van ons informatiemail met een een link naar een uitgebreide vragenlijst om de deelname perfect te laten verlopen. Wil je deze invullen en naar ons versturen? Zonder deze vragenlijst kun je niet deelnemen aan de truffelceremonie.

 

De ceremonies nemen ongeveer 6 tot 8 uur in beslag, van ontvangst tot aan vertrek.

 


Groepszaal voor innerlijke reizen van Truffelceremonie.com