Truffelceremonie in groepsverband

Bij Truffelceremonie.com kun je terecht voor spirituele en innerlijke reizen, ontwikkeling van je bewustzijn, spirituele en persoonlijke ontwikkeling, het verwerken van trauma  & PTSS en het stoppen van verslavingen.

Wij organiseren twee soorten truffelceremonies voor groepen. Tot maximaal vier personen en voor groepen van maximaal negen personen en natuurlijk ook individuele truffelceremonies. Individuele ceremonies en ceremonies voor twee tot vier personen geven wij in onze eigen ceremonieruimtes.

Wil je liever in groepsverband deelnemen, dan kan dat natuurlijk ook. De gezamenlijke energie wordt vaak als voordeel van een groepsceremonie ervaren. Het is waar jij je het prettigst bij voelt. Wij organiseren dag- en avond ceremonies. In de agenda kun je de tijden en data vinden en of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Selecteer de juiste datum, boeken, betalen en klaar ben je.

 

Groepszaal van Truffelceremonie.com
Pand van Ohana Well Being Center
Groepceremonies van truffelceremonie.com

Groepen tot 4 deelnemers

Wanneer je in een kleinere groepsceremonie wilt deelnemen, raden wij je aan om een groepsceremonie voor maximaal 4 personen te boeken. De ceremonie is hetzelfde als de grotere groepsceremonie. Overnachten kan bij de nabij gelegen hotels die vlak bij onze vestigingen te vinden zijn. 

 

Voor groepen van 5 t/m 9 deelnemers

Voor dagretraites, groepsceremonies en meerdaagse retraites voor vijf tot negen personen maken wij gebruik van het retraitecentrum Ohana Well Being Center in Brummen (naast Zutphen) en Het Middenhuis in Zutphen. Desgewenst kun je overnachting bij Ohana, daarom organiseren we de meeste groepsceremonies daar. Wanneer je wilt overnachten kun je dit aangeven na het boeken van de ceremonie. Hierover wordt je geïnformeerd in de e-mail bevestiging.

 

De truffelceremonie voltrekt zich verder volgens het normale programma zoals uitgelegd op de pagina "Programma van de truffelceremonie". Tijdens de retraites is er ruimte voor verbinding met elkaar, meditatie, stilte en soms voor yoga of andere ontspanningsoefeningen.

 

Deelname aan de retreats zijn op volgorde van boeking. Wanneer er te weinig deelnemers voor een ceremonie zijn, dan kan de ceremonie verzet worden of met minder deelnemers doorgaan. Hierover volgt dan zo spoedig mogelijk bericht.

 

Je krijgt van ons een informatiemail met een link naar een uitgebreide vragenlijst om jouw deelname perfect te laten verlopen. Wil je deze invullen en naar ons versturen? Zonder deze vragenlijst kun je niet deelnemen aan de truffelceremonie.

 

De groepsceremonies nemen ongeveer 8 tot 10 uur in beslag, van ontvangst tot aan vertrek naar huis of naar de kamer mits je hiervan gebruik wenst te maken. Groepsceremonies duren normaal langer dan individuele sessies welke normaal ongeveer 7 uur.

 


Zaal in Ohana Well Being Center voior Truffelceremonie.com
Tuin met hottub van Ohana Well Being Center
Groepszaal voor innerlijke reizen van Truffelceremonie.com