Truffelceremonie voor 2 personen

Wil je samen met je partner, vriend, vriendin, vader, moeder etc. een truffelceremonie doen? Dat kan bij Truffelceremonie.com in onze eigen ceremonieruimte; Het Reisbureau voor Persoonlijke Groei.

Hierdoor kun je samen werken aan jullie verbinding maar ook problemen op een dieper level oplossen. Patronen doorbreken die jij en je vader of moeder al doorgekregen hebben van jullie opa en oma en daarvoor. Een gezamenlijk trauma oplossen of samen het verlies van een dierbare verwerken. Wellicht gaan jullie samen op zoek naar jullie ziel en overleden dierbare.

praktijk voor 2 personen van Truffelceremonie.com

Samen kunnen jullie werken aan de uitdagingen die tussen jullie in staan. Waar willen jullie aan werken? Hoe staan jullie in jullie relatie? Wat kan er anders of wat wil je verbeteren? Een diepere connectie is bereikbaar en voorgaande deelnemers hebben dit als heel waardevol ervaren. 

De intenties die jullie voor deze truffelceremonie samen vormen, zijn de leidraad waar we aan gaan werken. Samen stellen jullie de doelen voor deze ceremonie. Wanneer jullie binnenkomen zullen we eerst over jullie intenties praten zodat we er zeker van zijn dat deze op elkaar afgestemd zijn.

Tijdens de truffelceremonie liggen jullie samen in een bed in onze ceremonieruimte. Kleren blijven gewoon aan, ieder krijgt een eigen deken en kussen. Na de ceremonie krijgen jullie een "reisverslag" mee naar huis om de inzichten beter te integreren in jullie leven.

 

Wij adviseren altijd om eerst een individuele ceremonie te boeken alvorens je samen met iemand een innerlijke reis wil maken zodat je alvast met je eigen proces begint voordat je aan een gezamenlijk proces gaat starten. Daarbij wil je tijdens jou eigen eerste innerlijke reis niet gestoord worden door de emoties of energie van de andere deelnemer. 

 

De richttijden van de ceremonie zijn van 09:00 tot 16:00 uur of van 17:00 tot 00:00 uur.

De ceremonies nemen ongeveer 6 tot 8 uur in beslag, van ontvangst tot aan vertrek.

Deelname aan de dagretreats en avondretreats zijn op volgorde van inschrijving.

 

Je krijgt van ons informatiemail met een een link naar een uitgebreide vragenlijst om de deelname perfect te laten verlopen. Willen jullie deze beide invullen en toesturen? Zonder deze vragenlijst kunnen jullie niet deelnemen aan de truffelceremonie.

 

Wil je samen met een partner, relatie of bekende een truffelceremonie doen? Dan ben je bij Truffelceremonie.com aan het juiste adres. 


Praktijk Truffelceremonie.com voor 2 personen
Onder het toeziend oog van Buddha
Truffelceremonie.com praktijk in Zutphen voor innerlijke reizen
Innerlijke reizen voor 2 personen bij Truffelceremonie.com