Volle Maan Truffelceremonie

Volle Maan; daar ben je dan weer; onze energetische, spirituele, wit-grijze krachtige kanjer die invloed heeft op de hele mensheid. Niet alleen zorg jij voor eb en vloed maar ook voor balans en onbalans en vooral als je op je grootst bent.

 

Waarom heeft de volle maan zoveel invloed op ons?

Drie dagen vooraf en drie dagen na de Volle Maan ervaren wij haar energie het sterkst.

Elke 29,5 dag ervaart de mensheid de grootste Maan, normaal dus één per kalendermaand. Sommige jaren hebben een 13e volledige Maan. De Algonquin-indianen hebben al in de 17e eeuw elke Maan zijn eigen naam gegeven. Zo is de Wolfmaan in januari te bewonderen, de Oogstmaan die van september en de Koude Maan sluit het jaar af in december. Een extra Maan in het jaar wordt de Blauwe Maan genoemd.

De mensheid (trouwens ook het dieren- en plantenrijk) ervaart de Volle Maan wanneer deze achter de aarde staat en door de zon verlicht wordt. De maan staat dan precies in een rechte lijn met de zon en de aarde. De zwaartekrachten die hierdoor ontstaan kunnen zorgen dat je minder goed slaap en onrustig bent.

 

De Volle Maan truffelceremonies worden op individuele basis en in groepsverband georganiseerd. Hieronder kun je een Volle Maan Truffelceremonie boeken en de passende datum selecteren.

 

Deelname aan de Volle Maan truffelceremonies zijn op volgorde van inschrijving.

 

Je krijgt van ons informatiemail met een een link naar een uitgebreide vragenlijst om de deelname perfect te laten verlopen. Wil je deze invullen en toesturen? Zonder deze vragenlijst kunnen je niet deelnemen aan de truffelceremonie.


Volle Maan Truffelceremonie.com

"Echt heel bijzonder"...

Op een avond met de grootste Maan is het wereldwijd drukker op de Eerste Hulp afdelingen van de ziekenhuizen. Er hangt dan meer onrust en agressie in de lucht.

Tijdens deze periode zijn we op ons hoogtepunt en op dat moment zijn we zeer goed in staat om negatieve zaken los te laten. Alles wat je niet meer nodig hebt kan losgelaten worden. Loslaten, dankbaarheid en vergeving zijn de belangrijkste emoties die bij deze Maan passen. Vruchtbaarheid, transformatie en overvloed zijn nu aan bod.

Omdat deze krachten van de Volle Maan zo intens zijn, proberen wij tijdens elke volle maan cyclus een truffelceremonie te organiseren. Vooral deelnemers die al eens eerder een spirituele reis hebben ervaren door middel van truffels, Ayahuasca, San Pedro, Kambo, Peyote of andere natuurmedicijnen. Zij kunnen en zullen beamen dat deze ceremonie nog krachtiger is dan normaal.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je deelnemen aan een Volle Maan truffelceremonie? Wacht dan niet langer en klik hieronder op de button.

 

Praktijk van Truffelceremonie.com
Praktijk van Truffelceremonie.com in Zutphen