Wie zijn wij?

Buddha van Truffelceremonie.com

Het team achter Truffelceremonie.com bestaat uit gedreven, gepassioneerde en spiritueel geïnteresseerde mensen; Angelique, Daniëlle en Bart-Willem.

Ieder met hun eigen interesses, intenties, gaven en opleidingen. Allen staan klaar voor jouw optimale reis-begeleiding. Zie ons als de reisleider die je kunt consulteren, vertrouwen en die er voor je is wanneer je het nodig hebt.

Eén van onze deelnemers had tijdens haar reis niet in het diepe durven springen totdat één van ons aan de rand van een vallei verscheen. Door aanwezig te zijn in haar spirituele reis kon zij bijgestaan worden. Een reikende hand was genoeg om in het diepe te durven springen waardoor een prachtige spirituele reis gemaakt kon worden. P.S. wij zaten geduldig te mediteren in een stoel in de ceremonieruimte. Doordat wij invoelen op de spirituele reis van de deelnemer kunnen wij hulp bieden waar deze nodig is.

 


Ons team bestaat uit:

Daniëlle

Danielle van Truffelceremonie.com

Daniëlle is gespecialiseerd in EFT (Emotional freedom technique) en  zij is bewustzijns-coach. Zij heeft haar eigen praktijk in Deventer waar zij haar cliënten meer in verbinding met zichzelf leert komen. Daniëlle is intuïtief schrijfster en heeft een sterke connectie met haar gidsen en begeleiders.

Truffelceremonie.com - Danielle

Angelique

Angelique van Truffelceremonie.com

Angelique is al sinds haar vroege jeugd helderwetend waardoor zij antwoorden aangereikt krijgt uit het universum. Zij voelt in op mensen en voelt daardoor wat mensen bezig houdt, hun ratio en emoties. Angelique is een gepassioneerde en warme vrouw met een voorliefde voor spirituele ontwikkeling.

Truffelceremonie.com Angelique begeleidster

Bart-Willem

Bart-Willem van Truffelceremonie.com

Bart-Willem is na vele jaren in het bedrijfsleven geswitcht naar lifecoach en regressietherapeut. Hij volgt nu een opleiding tot klinisch psycholoog om nog meer verdieping in zijn leven en praktijk te brengen. Verder is hij Reiki Master & Tao practitioner. In zijn praktijk coacht hij diverse cliënten met uiteenlopende  levensvragen en -situaties.

Truffelceremonie.com - Bart-Willem

Rituele cirkel tijdens groepsceremonie van Truffelceremonie.com