Bewustzijn verruimen door een truffelceremonie

Wil jij de hogere lagen van je bewustzijn onderzoeken door een connectie met je ziel te leggen? Voel je je fijner bij een hogere trilling en frequentie?

Er staan veel mensen op het punt van ontwaken. Het bewustzijn wordt verruimd doordat de frequentie van de aarde hoger wordt, de nieuwe generatie maar ook van de mensen die reeds op aarde leven. Je merkt dat het leven makkelijker wordt. Er is steeds minder ruimte voor gevoelens van afkeur, haat, afgunst, ontevredenheid, liegen etc. Deze negatieve emoties halen jouw frequentie namelijk omlaag terwijl je deze juist mee wilt laten groeien met die verhoogde frequentie van de aarde.

Gevoelens en overtuiging van liefde, vreugde, compassie en goede daden hebben een verhogende frequentie in zich. Wil je een fijner leven dat meer in lijn is met je ziel, verhoog je frequentie dan.

 

Wil jij jouw bewustzijn verruimen? - Truffelceremonie.com

Trilling en frequentie

Alles om ons heen heeft een trilling, daardoor een frequentie en daardoor is het energie. Deze energie wordt positief geladen door jouzelf en de omgeving. Dit kun je merken aan positieve en negatieve mensen om je heen. Negatieve mensen zuigen de energie uit je terwijl positieve mensen je juist energie geven.

Omring je met positieve mensen zodat jouw energielevel, en daarmee jouw frequentie, op het hogere niveau blijven. Leer je afsluiten van het lekken van energie. Dit kun je doen door geen plaats meer te maken voor de negativiteit in jouw leven. Maar ook door te mediteren, te sporten en gezond te eten. Klikt misschien gek maar vers voedsel (verse grote en fruit) bevat veel energie. Bewerkt voedsel of reeds gesneden groente en fruit bevat bijna geen energie meer. Wanneer wij ons lichaam voeden met verse groente en fruit krijgen we meer positief geladen voeding binnen dan wanneer we reeds bewerkt voedsel tot ons nemen. Stop dus met het kopen van fout voedsel, bakjes gesneden fruit en die kant en klaar maaltijden. Naast dat deze maaltijden veel te veel zout en suiker bevatten zit er geen positieve energie meer in. Dan kun je beter niets eten....

Hoe kun je je bewustzijn verruimen? Een truffelceremonie kan jouw helpen je bewustzijn te verruimen zodat je betere inzichten in jezelf krijgt. Hierdoor kun je negatieve patronen in jezelf gaan doorbreken. Meer liefde ontstaat en je frequentie gaat omhoog. Je bewustzijn verruimd, je bent in staat om anderen te helpen, je leven te beteren en je lichaam te laten herstellen.