Burn-out behandeling

Zit jij in een dikke burn-out en zoek je een oplossing in de strekking van een burn-out behandeling? Voel je je emotioneel en fysiek uitgeput, heb je nergens zin in en is alles je te veel? Een truffelceremonie kan je hierbij helpen. Een ommekeer in jouw burn-out is zelfs al binnen handbereik.

 

Heb je een drukke baan, een druk gezin of veel sociale bezigheden? Voel je de ruk van social media of de hijgende adem van je baas in je nek? Deze continue druk heeft voor uitputting van jouw systeem gezorgd. Continue stress is echt slecht voor lichaam en geest. Een wisselend slaapritme (voor mensen in ploegendienst of luchtvaartmedewerkers) geldt dit ook. Een sterk wisselend slaapritme veroorzaakt ook stress in het lichaam welke van chronische aard kan worden.

 

Het kan ook zijn dat je denk dat je niet goed genoeg bent. Ook dit is uitputtend. Een laag zelfbeeld kunnen we echt aanpakken en veranderen. Je bent goed genoeg, je moet het alleen nog gaan geloven.

Burn-out behandeling bij truffelceremonie.com

Tijdens een truffelceremonie gaan we aan de slag met ingesleten patronen die jou naar beneden hebben gehaald. Deze gaan we neutraliseren en hierdoor zorgen we dat jouw zelfbeeld verbetert. Met de aanwijzingen in ons Programma voor Transformatie gaan we meteen aan de slag om jouw lichaam en geest weer in topvorm te krijgen. Hierdoor zul je je energieker gaan voelen.

 

Op deze manier ben je over drie maanden, zo lang duurt het Programma voor Transformatie, weer helemaal op de been. Wij gaan zorgen dat jouw energiestoornis, dat is wat een burn-out is, opgelost wordt.


Burn-out test

Test of je een burn-out hebt door de onderstaande vragen te beantwoorden. Wil je zeker weten dat je een burn-out hebt? Vul dan de vragenlijst in en verstuur deze aan ons. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.  

Deze vragenlijst zal ook het uitgangspunt zijn voor jouw proces van de komende tijd.

Alle antwoorden en jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

 

Wil je de onderstaande vragen van de Copenhagen Burnout Inventory invullen en aan ons verzenden?