Depressie oplossen

Wil jij jouw depressie de baas worden? Truffelceremonie.com is de weg naar transformatie

Uit een grootschalig internationaal onderzoek waaraan ook het UMC Groningen en LUMC mee deden, is gebleken dat de werkzame stof psilocybine in truffels, depressies kan laten verminderen of volledig kan laten verdwijnen. Bij 233 deelnemers uit 10 landen in Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Europa werden uitmuntende resultaten geboekt. 36,7% van de deelnemers had geen last meer van de depressie na 3 weken! Daarnaast had 54,4% positieve verbetering al na 3 weken. 91,1% van de deelnemers had dus na 3 weken baat bij de behandeling met truffels.

Psilocybine heeft een positieve uitwerking op mensen met een depressie of depressieve gevoelens. 

Mensen verdragen de psilocybine over het algemeen goed. Er zijn geen tot weinig bijwerkingen aan diverse soorten therapie met truffels. Psilocybine is niet verslavend en 100% veilig bevonden door het RIVM.

 

De traditionele aanpak in de gezondheidszorg is de depressie onderdrukken met antidepressiva en proberen de depressie op te lossen met therapie. Er zijn vele soorten therapie voor de verschillende vormen van depressie.

 

Het onderdrukken van de depressie kan door middel van antidepressiva waar patiënten dan wellicht hun hele leven aan vast zitten. Continu medicijnen slikken om de symptomen te bestrijden is volgens velen geen medische oplossing. Het is een zoethoudertje maar geen oplossing voor het probleem. De oorzaak moet aangepakt worden, niet weggestopt worden met medicijnen. Pak de oorzaak aan het het probleem lost vanzelf op.

 

Antidepressiva halen de ups en downs uit het dagelijks leven. Hierdoor lijkt de patiënt zich beter te voelen omdat de diepe punten van de depressie bijna niet meer voorkomen. Dit is fijn voor de patiënt maar het neemt ook de positiefste emoties weg. Hierdoor leeft de patiënt een afgevlakt leven.

 

Antidepressiva hebben vaak na enkele weken pas resultaat daar waar Psilocybine binnen enkele uren of dagen al werkt. Helaas werken medicijnen niet op iedereen, dat is met alle producten uit de farmaceutische wereld. Wij hebben het echter in al die jaren nog niet meegemaakt dat de truffel zijn werk niet doet. Tot nu toe wordt iedere deelnemer geholpen door de psilocybine uit de truffels. Depressies verdwijnen vaak als sneeuw voor de zon.

 

Natuurlijk is een depressie niet altijd in één truffelceremonie op te lossen. Echter worden er wel goede inzichten verkregen. Speciaal voor depressies hebben wij een Programma voor Transformatie geschreven welke drie maanden duurt. Tijdens dit programma zijn er drie truffelceremonies ingepland rondom negen gesprekken en opdrachten.

 

 

Bronnen:

Sub-Acute Effects of Psilocybin on Empathy van N.L. Mason & E. Mischler

The Future of Psychedelic Psychiatry

UMC Groningen en LUMC

GGZ