Ego verkleinen door truffelceremonie

Het ego zegt tegen je dat je een grotere auto wil, een tweede huis, zes keer per jaar op vakantie of vaker…. Been there done that! Voel jij je lekker of juist niet. Dat je te dik, te dun, te wit, te rood, te bruin  of wat dan ook bent. Het is dat stemmetje in je hoofd dat je naar beneden haalt of juist de hemel in prijst. Kan het nou nooit eens in het midden zijn?

Herken je je hierin? Vind jij het ook lastig om genoegen te nemen met wat je hebt? Wil je altijd meer of iets beters? Vervelend hè als je niet tevreden kunt zijn. Dat knaagt aan je en zorgt voor onrust.

Door je ego te accepteren en zonodig te verkleinen ben je in staat om rust in jezelf te vinden en dankbaar te zijn.

 

Wil jij je ego verkleinen met Truffelceremonie.com

Voor de één is het heerlijk om te pronken met een mooie auto, groot huis of ander bezit. Vaak worden deze mensen “aanbeden” door omstanders. Veel dat deze mensen doen doen ze om het ego tevreden te stellen. Helaas is dat nooit genoeg.

Mensen die dankbaarder zijn en niet materialistisch in het leven staan hebben vaak aan iets kleins genoeg. Een lief woord, knuffel of blijk van waardering wordt door deze personen ervaren als waardevoller dan een nieuw sieraad. 

Welke van deze twee personen ben jij? En welke van deze twee personen zou je willen zijn?

Eigenlijk leven alle mensen volgens het eerste principe, zo zit de mens nou eenmaal in elkaar. Wat ook helemaal oké is, wij zullen namelijk niet oordelen.

Echter komen steeds meer mensen erachter dat het leven uit meer bestaat dan bezit. Dat stemmetje in je hoofd hoeft niet langer jouw leven te bepalen. Het ego verkleinen is een belangrijke stap in je persoonlijke ontwikkeling. 


50.000 gedachten per dag…

Helaas hebben we het ego ook nodig. Het beschermt ons in gevallen van nood. het houdt ons scherp en alert. Helaas wil het ego zich ook met bijna elke gedachte bemoeien.

Een mens heeft gemiddeld 50.000 gedachten per dag. Het ego is dus ook erg druk om zich daarmee te bemoeien. Oordelen en veroordelen. Door minder te oordelen over anderen, hoe beter we het ego onder controle weten te houden. Een truffel ceremonie kan hier goed bij helpen om een vliegende start te maken in jouw strijd tegen je ego.

Ook een negatief zelfbeeld of zelfafwijzing wordt hierdoor veroorzaakt. Klagen over jezelf of over anderen doet het ego continu. Klagen over anderen om jezelf een beter gevoel te geven, klagen over jezelf om jezelf naar beneden te halen. Altijd is het aan het beïnvloeden en manipuleren.

Wil jij hier ook graag vanaf? Boek dan nu het Programma voor Transformatie; drie truffelceremonies in combinatie met negen coach gesprekken en specialistisch programma voor jouw doel!