Innerlijk kind werk

Innerlijk kind werk met Truffelceremonie.com

Door tijdens een truffelceremonie terug te gaan naar verschillende levensjaren van de jeugd kunnen we verschillende ervaringen naar boven halen en deze verwerken. In de wereld van regressietherapie noemen we dit innerlijke kindtherapie of innerlijk kind werk. Tijdens de zwangerschap, tijdens de geboorte en in de vroege jeugd ontstaan diverse herinneringen en de eerste trauma’s. De ene herinnering is super leuk daarentegen is de andere uiterst pijnlijk of bedreigend.


Zelfs zielsherinneringen van vorige levens kunnen hier van invloed zijn. De ervaringen zorgen ervoor dat jij bepaalde rollen bent gaan aannemen, bepaald gedrag bent gaan vertonen en waardoor je bepaalde beslissingen hebt genomen en nog steeds neemt. De bijbehorende overtuigingen zijn voor jou belangrijke overtuigingen geworden die je elke dag helpen, beperken, beïnvloeden en sturen.


Ook pijn en angst ontstaan in deze eerste levensfase. Dat kan tijdens de zwangerschap gebeuren maar ook daarvoor. Het is belangrijk dat deze ervaringen en herinneringen verwerkt worden zodat jij zonder conditioneringen kunt gaan leven. De normen en waarden die jij geleerd hebt hoeven namelijk helemaal niet te passen bij jouw leven, zielsdoel of huidige staat van zijn. 


Tijdens de truffelceremonie kunnen we teruggaan naar het ontstaan van deze herinneringen. De oorsprong hiervan kan zelfs in een vorig leven liggen. Sommige diepgewortelde trauma’s vinden hun oorsprong voor jouw geboorte. Deze zijn dan verbonden met jouw onderbewustzijn en ziel. Tijdens de truffelceremonie gaan we deze herinneringen aanpakken zodat ze verwerkt kunnen worden. Naast de negatieve herinneringen kun je ook hele positieve en mooie momenten uit vorige levens te zien krijgen. Het is gelukkig niet alleen maar kommer en kwel als we teruggaan naar vorige levens.


Je kunt ook geboorte-ervaringen, sterf ervaringen en ervaringen uit de jouw tijd in de baarmoeder meemaken. Van dit leven en van vorige levens. Het herbeleven van deze ervaringen zorgt ervoor dat ze losgemaakt worden uit jouw systeem en uit je ziel. Afscheid nemen van dierbaren komt ook voor tijdens truffelceremonies. Afscheid nemen van dierbaren uit dit leven maar ook uit vorige levens.


Tijdens een truffelceremonie voel je dat de herinneringen ook echt herinneringen zijn. Het gaat namelijk verder dan fantasie of het navertellen van een film die je gezien hebt. De kracht van het plantmedicijn laat je precies zien wat jij op dit moment aan kunt. Heb vertrouwen dat je op de goede weg bent en dat je negatieve herinneringen op een liefdevolle manier mag verwerken.


Er zijn in jouw eerste jaren beslissingen voor je genomen waar jij geen invloed op had. Beslissingen die genomen zijn zonder jouw instemming. Door dit in te zien en te ervaren tijdens de truffelceremonie kun je de eventuele onvrede hiermee afsluiten. Je was nog een klein kind dat helaas niet gehoord werd. Dit afsluiten zorgt voor ruimte in je huidige en toekomstige leven.