Lekkerder in je vel zitten door truffelceremonie

Waarom willen we ons lekkerder in ons vel zitten? Voelen we ons niet goed genoeg? Wat kan er beter? Ben ik een kilootje te zwaar? Ik heb geen energie of ik ervaar te veel stress. Waarom heb ik geen tijd voor mijzelf?…..

 

Allemaal vragen of emoties die aangeven dat je niet lekker in je vel zit.

 

Samen met Truffelceremonie.com kun je hier wat aan doen. Ga samen met ons op weg om je lekkerder in je vel te voelen. Hierdoor wordt alles beter.

Ik hou van mijzelf en accepteer elke vezel in mijnzelf door Truffelceremonie.com

Lekkerder in je vel zitten? Vergroot je zelfliefde

Zelfacceptatie is lastig. Zeker als je ego je te veel influistert dat je niet goed genoeg bent, te dik bent, niet mooi genoeg of schaamte kent. Wanneer je ouder of je omgeving altijd maar te veel van je vroegen, kun je deze gevoelens ervaren. Maar ook wanneer je niet tevreden met jezelf bent.

 

Iedereen heeft wel een puntje waarmee we niet tevreden zijn.

Maar de kunst is om dit je niet te veel te laten beïnvloeden. 

 

Veel mensen ervaren bijvoorbeeld schaamte. Deze zware emotie is hardnekkig en moeilijk te bestrijden. Een truffelceremonie kan je helpen om schaamte te lijf te gaan. In combinatie met onze coach gesprekken gaan we samen deze strijd aan. Alle vormen van schaamte en zelfacceptatie komen aan bod in jouw spirituele reis tijdens de truffelceremonie en daarna in de coach gesprekken. Wij hebben hier een speciaal programma voor geschreven. Samen met onze coach stippel je de route uit naar een fijner leven met jezelf. Zo kom je lekker in je vel te zitten.

Zelfliefde is nodig om jezelf volledig te accepteren en om liefde te kunnen geven. Pas als je liefde kunt geven kun je ook liefde ontvangen. Wees niet zo kritisch op jezelf en gun jezelf ook wat liefde. Ben tevreden met jezelf en ben dankbaar dat je leeft, hopelijk gezond bent en fijne vrienden hebt. Gun jezelf die warmte die alleen jij jezelf kunt geven. Een ander gaat voor jou de slingers niet ophangen; dat zal je zelf moeten doen. Maak er een feestje van; elke dag moet je namelijk tot een feestje maken. Het leven is te mooi om bij de pakken neer te zitten of jezelf niet tot bloei te laten komen. Straal zoals je nog nooit eerder gestraald hebt. Je verdient het echt. Iedereen verdient het!