Liefdevol scheiden door truffelceremonie

Je denkt erover na om te gaan scheiden of heb je dit al besproken met je partner? Een moeilijke, leerzame en uitdagende tijd staat jullie te wachten.

Je bent tot de conclusie gekomen dat je niet verder wil en wellicht zijn er kinderen voortgekomen uit jullie relatie. Voor jullie zelf en voor hen wil je het liefst zo liefdevol uit elkaar gaan.

Dit is soms een hele grote uitdaging omdat bijvoorbeeld de ene partner de ander gekwetst heeft. Bijvoorbeeld door overspel, bedrog, psychisch- of lichamelijk geweld of ander leed. Het is heel moeilijk om hierin verzoening met jezelf of de ander te vinden.

Toch zal het voornamelijk voor jezelf dragende worden als je in staat bent om de ander te vergeven, wat hij of zij je ook heeft aangedaan. Vechten om spullen, geld, de woning, de kinderen etc maakt het alleen maar erger. 


Liefdevol scheiden is echt mogelijk met Truffelceremonie.com

Ja, liefdevol scheiden is echt mogelijk. Scheiden van een liefdes partner is één van de moeilijkste beslissingen die je in het leven kunt maken. Of je nu 1 of 35 jaar getrouwd bent geweest of je hebt een geregistreerd partnerschap van enkele jaren. Het maakt niet uit hoe lang de relatie geduurd heeft of hoe intens deze was. Deze situatie is nooit makkelijk.

Voor jullie beide als ex-geliefden en jullie eventuele kinderen is liefdevol scheiden beter dan alle andere scenario’s. Niemand heeft zin in een vechtscheiding of jarenlange gezeur of slecht-praterij over de andere partner.

Om liefdevol scheiden mogelijk te kunnen maken is het raadzaam om te achterhalen wat jouw pijnpunten zijn in deze scheiding. Emoties als jaloezie, verdriet, pijn, angst, eenzaamheid, onzekerheid, kwetsbaarheid en liefde & liefdesverdriet (in al haar facetten) gieren door je hoofd en je hart. Wellicht zijn er nog meer emoties die bij jou meespelen.

Om deze emoties beter te kunnen doorleven, om ze daarna los te kunnen laten, gaan we tijdens een truffelceremonie op zoek naar inzichten. Inzichten omtrent je relatie, jouw gedrag, het gedrag van je partner bijvoorbeeld. Verder gaan we zoeken naar patronen die je zou willen doorbreken. Patronen in de liefde of patronen uit je relatie. Maar ook patronen van je ouders, voorouders en die je jezelf hebt aangeleerd in je leven. Je hersenen zijn namelijk dol op patronen en dat blokkeert de connectie met je gevoel. In deze moeilijk tijd van je scheiding en de emotionele rollercoaster waar je nu in zit wil je misschien liever niet bij je gevoel komen. En daar moeten we doorheen zien te breken.


Wanneer liefdevol scheiden mogelijk is, is dit beter voor iedereen

Tijdens de truffelceremonie gaan we op zoek naar de connectie met je gevoel. Hierdoor kom je natuurlijk ook de negatieve emoties van de (aanstaande) scheiding tegen alsmede het verdriet dat jullie relatie niet gelukt is. Hier zal je doorheen moeten om daarna beter met deze emoties om te kunnen gaan.

Hierdoor zal je gaan inzien dat de ander los laten heel bevrijdend werkt. Maar ook dat jaloezie voelen jou helemaal geen beter gevoel geeft.

Vaak zijn meerdere truffelceremonies nodig om dit moeilijke traject te doorlopen. Hierna ben je in staat je partner in liefde los te laten en verder te gaan met je eigen leven. Erover praten met onze coaches helpt. Wij hebben hiervoor een speciaal programma geschreven.