Meer liefde in je leven door een truffelceremonie ervaring

Liefde; waarom ben je toch zo moeilijk?

 

Als mens willen we graag liefde en bevestiging ontvangen. Om liefde te kunnen ontvangen moeten we eerst van onszelf houden. Zelfliefde en onvoorwaardelijke liefde voor en van een andere persoon hebben dus met elkaar te maken. Wanneer je ervaart dat je geen liefde krijgt of kunt ontvangen, ligt bijna altijd de oorzaak bij jezelf.

Meer zelfliefde en onvoorwaardelijke liefde door Truffelceremonie.com

Liefde lijkt voor velen moeilijk te bereiken. Zelfliefde is hiervan de basis. 

Voor vele mensen is  liefde maar moeilijk te begrijpen. De basis van het ervaren van liefde is eerst volledige zelfacceptatie en liefde voor jezelf. Zonder dat je zelfliefde ervaart zal je blijven oordelen over anderen terwijl je jezelf niet goed genoeg vind. 

“Het gevoel voor onvoorwaardelijke liefde, zowel voor jezelf als voor een ander, is ook een vorm van liefde die alleen door een open hart kan stromen. Deze is vrij van voorwaarden. Je voelt deze liefde zonder dat iemand of iets aan speciale voorwaarden hoeft te voldoen. Het zorgt voor veel wonderlijke momenten in je leven. Onvoorwaardelijkheid is hierbij een must evenals dat er voor oordelen en veroordelen geen plaats kan zijn.

 

Als de onvoorwaardelijke liefde niet stroomt is de hart chakra geblokkeerd. De energie kan dan niet doorstromen. Hierdoor kun je problemen met relaties hebben in je leven. Je kunt daardoor bezitterig, jaloers, kritisch of veeleisend zijn in liefdesrelaties of in vriendschappen. Soms laat je zelfs helemaal geen mensen toe in je hart. Je kunt veel oordelen over anderen en jezelf. Ruzies en conflicten komen regelmatig voor. Mensen met een blokkade in het hart kunnen zich down of depressief voelen. Emoties worden vaak niet of nauwelijks erkent en als dat wel zo is geven ze anderen vaak de schuld van hun gevoelens. Je kunt je krampachtig vasthouden aan oude overtuigingen, je voelt je fijn bij controle en je hecht aan materiele rijkdom en uiterlijkheden.