Patronen doorbreken d.m.v. een  truffelceremonie

Ongewenste patronen blijven lastig om aan te pakken. Bewustwording en inzicht zijn heel belangrijke instrumenten in de strijd tegen ongewenste patronen. Je hersenen zijn namelijk gek op herhaling en dat zal eerst doorbroken moeten worden.

Aangeleerde patronen zijn voor het brein ideaal. Het brein wil daarom ook liever niet afstappen van deze aangeleerde patronen om deze voor iets beters te vervangen. Zelfkennis heb je nodig om patronen te herkennen. Voor diegene die zichzelf niet zo goed kennen (de overgrote meerderheid van de mensheid) bestaat er de truffelceremonie. Tijdens deze truffelceremonie kun je jezelf beter leren kennen. Na de truffelceremonie is openheid en eerlijkheid nodig om jezelf ook daadwerkelijk te gaan veranderen.

Waarschijnlijk heb je hier hulp bij nodig om ook echt te veranderen. Kies dan voor een Programma voor Transformatie die wij speciaal geschreven hebben voor elk thema en elk doel. Samen met onze therapeuten ga je de strijd met je hardnekkige patronen aan tijdens deze psychedelische therapie.

 


Mensen hebben vaak veel meer dan één patroon dat hun belemmerd om hun leven ten volste te leven. Kies er één uit om mee aan de slag te gaan. Meerdere tegelijkertijd gaat je niet lukken. Focus is erg belangrijk.

Een truffelceremonie kan je helpen je patroon te doorbreken en zo je nieuwe identiteit te vormen en te accepteren. Wanneer je bijvoorbeeld wilt afvallen kun je jezelf als nieuw persoon zien die al is afgevallen, niet als de persoon die het moeilijk of onmogelijk vindt om af te vallen. Dat is namelijk een wezenlijk verschil.

Wil je bijvoorbeeld afvallen? Stel je dan de vraag of je de voeding die je eet, je gelukkiger maakt en meer liefde brengt in je leven. Is het antwoord nee? Eet dan wat anders. Maak bewuste keuzes, elke keer opnieuw wanneer je wat wil eten. Maak ook bewuste keuzes wat je dan eet en hoeveel je ervan eet.

Neemt natuurlijk niet weg dat je best wel eens mag genieten van een patatje, chocolade of een drankje Doe het dan wel met mate en geniet van elke hap of slok. Je zal zien dat dit veel meer voldoening geeft en dat je eerder verzadigd bent.

 

Patronen doorbreken gaat niet vanzelf. Truffelceremonie.com helpt je daarbij.

Patronen die al jaren in je systeem zitten zijn erg moeilijk om te doorbreken…

Familiepatronen kunnen patronen zijn die al vele generaties doorgegeven worden binnen jouw familie. Gebaseerd op trauma’s van ouders, van je overgrootouders of nog verder terug. Deze patronen zijn hardnekkig en vergen veel inzicht en hard werk. Vaak weet je niet eens dat deze patronen al generaties in je familie zitten. Soms is het handig om je familie te confronteren met deze patronen, of om ze in alle liefde te vertellen over je bevindingen. Tijdelijke afstand van je familie of definitief afscheid behoort ook bij de mogelijkheden. Denk hierbij aan dat wat je zelf wil of nodig hebt.

 

Maar ook patronen die je zelf hebt kun je zien, ervaren en doorbreken tijdens een truffelceremonie. De mogelijkheden en wegen naar je doel zijn eindeloos.

 

Om je leven te veranderen moet je bewuste keuzes maken. Voordat je deze keuzes maakt zal je je moeten afvragen:

 

  • Brengt dit mij dichter bij wie ik wil zijn of er verder vandaan?
  • Brengt dit meer liefde in mijn leven of juist stress en angst?

 

Wanneer je je deze vragen stelt bij elke keuze die je moet maken, leef je meer in liefde en in het NU. Dit zorgt voor meer bewustzijn en vanuit bewustzijn kun  je veel ondernemen. Afvallen wordt makkelijker, je wordt creatiever, wordt communicatiever etc. Je hebt in het leven altijd de vrijheid om te kiezen tussen angst of liefde. Dit geldt voor (liefdes-, vriendschappelijke-, werk- en andere) relaties, werk, gezondheid, vrije tijd, jezelf en de alledaagse dingen.