Trauma verwerking door een truffelceremonie

Een trauma is altijd de oorzaak van angst in je verdere leven. Angst om de controle te verliezen of niet goed genoeg te zijn. Angst om te verliezen of angst om niet lief gevonden te worden. Of bijvoorbeeld de angst om dood te gaan of om weer opnieuw gekwetst te worden of om pijn te voelen.

 

Angst en trauma kunnen zich op meerdere manieren manifesteren bijvoorbeeld doordat je nerveus kunt zijn, nagelbijt of fobieën hebt. Angst kan zich uiten in de vorm van bijvoorbeeld pleinfrees, agressie of een verdovende verslaving door middel van alcohol of drugs. Paniekaanvallen, onzekerheid en hypochondrie mogen hierbij zeker niet uitgesloten worden. Angst en trauma kunnen zich op vele manieren uiten.

 

Je komt in een negatieve spiraal terecht als je leeft in angst. Wellicht zal het je dagelijkse leven gaan beïnvloeden of zelfs beheersen. Door de trauma’s uit het verleden leef je nu in angst. Er zit niets anders op dan je trauma’s te gaan verwerken.

 

Dit kan met vele verschillende therapieën maar ook heel effectief met een truffelceremonie met integratie gesprekken. Vooral praten over hetgeen je te verwerken hebt, zal je helpen. Je gaat je lichter voelen en de dagen worden makkelijker. Dit komt omdat je minder in angst gaat leven omdat je verlost bent van je trauma’s. Wij hebben hiervoor het Programma voor Transformatie geschreven dat jou in 12 weken tijd van jouw problemen af helpt.

 

Als je niet meer bang bent voor trauma’s uit het verleden of zaken uit de toekomst, kun je meer in het NU leven. Kom je demonen onder ogen en verwerk je trauma's. Dan pas kan persoonlijke groei gerealiseerd worden. Wij nodigen je uit om in onze praktijk "het Reisbureau voor Persoonlijke Groei" aan jezelf te gaan werken.

 


Laat je toekomst niet meer beïnvloeden door een trauma uit je verleden!

Laat je niet langer beïnvloeden voor die vervelende gebeurtenissen uit het verleden. Verwerk deze trauma's tijdens een truffelceremonie en krijg een fijner leven. Leef je eigen leven en trek je niet te veel van anderen aan. Al helemaal niet wat je allemaal op social media ziet.

 

Wees jezelf en ontdek jezelf, hou onvoorwaardelijk van jezelf!

Trauma verwerking met Truffelceremonie.com

Onderzoek heeft aangetoond dat onopgeloste trauma’s het immuunsysteem kunnen verslechteren. Hierdoor kun je je ziek voelen maar kunnen ook ziektes zich ontwikkelen die zich op latere leeftijd aandienen. Gemiddeld heb je 30% meer kans op het krijgen van een hartinfarct of borstkanker wanneer je je trauma's niet oplost. Dat zijn schrikbarend veel!  

Je kunt denken aan vele trauma’s. Veel trauma’s zijn gebaseerd op afschuwelijke gebeurtenissen uit het verleden, maar er zijn ook trauma's met een veel kleinere oorzaak. Voorbeelden van een eenmalige heftige traumatische ervaring zijn bijvoorbeeld een (verkeers-)ongeval, beroving, verkrachting, brand of de plotselinge dood van een dierbare. Ook het getuige zijn hiervan wordt beschouwd als een schokkende gebeurtenis.

Bij chronische traumatisering is sprake van herhaald en vaak langdurig geweld, gevaar, dreiging of misbruik. Dit is bijvoorbeeld het geval bij seksueel misbruik in het gezin of mishandeling gedurende langere periode. Ook een langdurige medische behandeling kan hier onder vallen.

Negatieve gebeurtenissen waar mensen een trauma van op kunnen lopen zijn onder andere; een faillissement, ziekte in het gezin, burn-out, bore-out, afwijzing bij sollicitatie of auditie, beëindiging van een relatie, adoptie of geboorte van een kind, zakken voor een examen, relatieproblemen, depressie, ontslag, geweld, verlies van een dierbare, bedrog, misbruik, etc.

 


Wake up call

Elke traumatische gebeurtenis of angstaanjagende aanleiding kan als een wake up call voor je leven beschouwd worden. Wat ga je ermee doen? Ga je het een klein of een overheersend onderdeel van je leven laten worden?

 

Het is op dit moment heel verstandig om jezelf de volgende vragen te stellen;

  • Hoe gaat het nu eigenlijk echt met mij?
  • Wat is de waarheid en het nut van mijn leven?
  • Wie wil je zijn en in de spiegel zien?

 

Tijdens een truffelceremonie kun je je trauma’s afsluiten en wellicht begrijpen. Ook kun je deze vervelende situaties en herinneringen herbeleven en aanvechten. Alleen op deze manier kun je deze trauma’s daarna afronden zodat ze geen invloed meer hebben op de rest van je leven. Naarmate de ernst van het trauma en de herbelevingen kun je kiezen voor onze psychedelische therapie. Wij hebben dit het Programma voor Transformatie genoemd. In een aantal sessies zal je verbetering ervaren. Beleven en confronteren in de truffelceremonie en daarna van je af praten tijdens de coachgesprekken. Hierna zal je merken dat je leven lichter wordt.

Kun je je vinden in onze uitleg over trauma’s en beleef jij met enige regelmaat of wellicht dagelijks angst of paniekaanvallen?

Programma voor Transformatie logo van Truffelceremonie.com