Vergeving zoeken tijdens truffelceremonie

Vergeving is het begin van de rest van je leven. Truffelceremonie.com biedt mogelijkheden

Vergeving zoeken kan door middel van een truffelceremonie. We hebben allemaal wel iets gedaan in ons leven dat we liever niet hadden gedaan. Zoek vergeving in jezelf want daar zal je moeten beginnen. Zie op de meest eerlijke manier wat je fout hebt gedaan en waarvoor je je wellicht schaamt. Geen mens is perfect, wees zacht en vriendelijk voor jezelf. 

Sommige acties zijn wellicht zo slecht van je geweest waardoor je jezelf niet meer recht in de spiegel aan durft te kijken. Ga deze zwarte kant van jezelf onderzoeken tijdens een truffelceremonie. De spirituele reis zal je laten zien waar deze actie vandaan kwam. Verwerk deze actie want dit had je hoogstwaarschijnlijk zelf ook niet zo willen doen. 

Wanneer je jezelf niet vergeeft, blijft dit als onverwerkt trauma in je systeem. Dit is als vergif voor je lijf, brein, hart en ziel. Vergeef eerst jezelf voordat je de ander om vergeving kunt vragen.

Vergeving is het begin van de rest van je leven!

 


Vergeving van een ander

Is jou iets vreselijks aangedaan door een ander die je maar niet kunt vergeven? Waarschijnlijk voel je je hier heel rot onder en bepaald het jouw dag en misschien wel elke dag. Wil je onder deze traumatische gebeurtenis de rest van je leven gebukt gaan of wil jij ook weer echt van je leven genieten? Pak de koe bij de hoorns en ga tijdens een truffelceremonie het gevecht met jouw demonen aan. Het zal je helpen om vergeving te gaan zoeken in hetgeen die ander jou heeft aangedaan zodat je de dader ook daadwerkelijk kunt gaan vergeven. Alleen dan kun jij verder met jouw leven. Wellicht zit er nog heel veel verdriet in de weg voordat je aan vergeving durft te denken. Hoe eerder jij eraan toe bent om aan vergeving te denken, hoe eerder jouw eigen leven weer leuker, fijner en liefdevoller wordt.

 


Hardnekkige materie

Vergeving van jezelf en van een ander is een hardnekkige materie. Wij hebben in diverse sessies bij meerdere deelnemers gemerkt dat het niet eenvoudig was om vergeving in jezelf of de ander te vinden. Daarom hebben wij voor vergeving een speciaal Programma voor Transformatie geschreven. Voor vergeving waren bij de deelnemers meerdere truffelceremonies en coachgesprekken nodig. Vandaar dat wij vergeving in het pakket van het Programma voor Transformatie hebben ingedeeld. Dit betekent dat je in negen gesprekken met één van onze coaches, die rondom drie truffelceremonies gepland worden, aan de slag gaat met het thema vergeving. 

 

Programma voor transformatie van Truffelceremonie.com logo