Werken aan jezelf door truffelceremonie

Natuurlijk wil je werken aan jezelf. Of het nu is om een ander figuur te krijgen, met jezelf in het reine te komen of om je levensdoelen te bereiken. Hier zal je veel voor moeten doen, niets komt namelijk vanzelf.

Goed dat je op onze website bent, dat is al een stap in de goede richting. Je kunt ook spirituele boeken of boeken over persoonlijke ontwikkeling lezen, een truffelceremonie is daarentegen een andere aanpak. Bij Truffelceremonie.com helpen we je graag om continue aan jezelf te werken.

 

Luister eens goed naar je hart door Truffelceremonie.com

Om het beste uit jezelf te halen zal je veel moeten werken aan jezelf…

Ga eens lekker het bos in; in de natuur kunnen we heel veel oplossingen vinden die ons helpen bij onze persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om de rust vinden in een bos of op de heide, of het gebruik van de truffel als plantmedicijn. Alles wat we nodig hebben komt uit de natuur.

Veel mensen kiezen voor een truffelceremonie of een truffel retreat van meerdere dagen. Tijdens deze helende ervaringen kun je de antwoorden vinden waarnaar je op zoek bent. Persoonlijke ontwikkeling is daarbij heel belangrijk alsmede de integratie van de inzichten die hebt opgedaan. Praat erover met de deelnemers in jouw groep of met onze coaches als je dat liever hebt. Hiervoor hebben wij het Programma voor Transformatie ontwikkelt welke een psychedelische therapie is.

 


Door te werken aan jezelf ben je bezig met je persoonlijke ontwikkeling. Steeds meer leer je over jezelf. Truffelceremonies kunnen je assisteren bij deze ontwikkeling. Dit doordat je inzichten in je eigen patronen kunt krijgen of je leven of een vorig leven van een afstandje kunt bekijken.

Deelnemers aan een ceremonie ervaren het allemaal als zwaar, helend en bevrijdend en kijken met een voldaan gevoel en lichtere ziel terug op de spirituele reis die zij hebben mogen afleggen tijdens de truffelceremonie.