Zielsdoel vinden tijdens een truffelceremonie

Christina von Dreien schreef:

“Het bewustzijn van mensen is vooral aangetast en onzuiver doordat het vastzit in het verleden, vooral in negatieve herinneringen. Dit weerhoudt hen ervan om hun idealen te manifesteren. Maar met een ontwaakt bewustzijn kunnen ze wel duizenden idealen en ideeën verwezenlijken.

Wanneer je niet naar je ziel luistert, de wensen van de ziel onderdrukt, ontstaan er weerstand, blokkades en angsten in je. Deze negatieve spiraal van zelfsabotage kan worden doorbroken als je meer ruimte geeft aan je innerlijke stem, het ego ontmaskert, meer helderheid in je leven creëert en vastgeroeste denk- en gedragspatronen loslaat. Zo kom je stap voor stap dichter bij jezelf en herstel je je innerlijke balans. Dan kun je weer in overeenstemming met je bestemming leven en creëer je innerlijke vrede, rust en vertrouwen dat het goede en positieve op ons pad komt.”

Zielsdoel vinden met Truffelceremonie.com

Wanneer je je zielsdoel niet leeft, heb je geen voldoening in je leven en kun je je down voelen. Tijdens onze reïncarnatie vergeten we namelijk alle herinneringen van onze vorige levens maar ook ons doel dat we als ziel hebben. Ons zielsdoel is datgeen dat we moeten leren om een volmaakte ziel te worden. Vele zielen reïncarneren duizenden keren om alle facetten van het zielsdoel te leren en te ervaren. Vaak zit er veel weerstand op om je zielsdoel daadwerkelijk te leven. Onbewust ben je je al bewust van je zielsdoel. Wanneer je bijvoorbeeld langdurig baalt van je werk dan ligt dat niet in lijn met je zielsdoel. Maar ook wanneer bepaalde vrienden, familie of partners je het gevoel geven dat je naar beneden getrokken wordt, dragen zij niets bij aan je zielsdoel. Vaak ligt je zielsdoel verschuild in jouw grootste passie.

 

Wil je tijdens een truffelceremonie op zoek gaan naar jouw zielsdoel?

Iedere ziel kiest zijn eigen leven op aarde uit. Een leven waarin de ziel veel wil leren. Welk doel de ziel heeft kunnen we als Tibetaanse monnik tijdens een hele diepe meditatie uitvinden. Voor diegene die geen Tibetaanse monnik zijn, is er de truffelceremonie. Tijdens de truffelceremonie kun je connectie maken met je ziel en zo je zielsdoel achterhalen.


Hoe vind je je zielsdoel?

Tijdens de truffelceremonie ga je connectie maken met je ziel. Om dit te kunnen doen moeten soms eerst trauma's worden opgelost of negatieve patronen doorbroken worden. Pas dan is de weg vrij om connectie met je ziel te maken. Sommige deelnemers lukt dit in één sessie, anderen hebben hier meerdere sessies voor nodig.

Jouw ziel zal je tijdens de truffelceremonie dat laten zien wat er op dit moment voor jou nodig is of datgeen dat de ziel wil dat je nu gaat leren of inzien. Zoals gezegd komen we normaal niet in deze staat van connectie met je ziel. Tijdens een truffelceremonie kan dit gerealiseerd worden.

Wij hebben een speciaal Programma voor Transformatie geschreven welke afgestemd zijn op jouw doel. 

 

"Herstel de verbinding met jezelf"