Zinvolle relaties door truffelceremonie

Zinvolle relaties kunnen het beste in ons naar boven halen. We openen ons hart voor een ander persoon, we komen dichterbij elkaar, worden kwetsbaar en intiem met diegene van wie we houden. Het is zo mooi om gezien te worden met zoveel openheid en diepte en om te weten dat er iemand op deze wereld is die ons volledig accepteert zoals we zijn.

Op hetzelfde moment kunnen relaties onbewuste patronen in jou naar boven brengen. Wonden uit het verleden, pijn en trauma’s die we sinds onze jeugd bij ons dragen. Deze trauma’s beïnvloeden je gedurende je leven, wanneer je alleen bent maar ook wanneer je met iemand anders bent.

Zelfliefde is een belangrijke voorwaarde voor een relatie in volledige wederzijdse acceptatie.

 

Zinvolle relaties door Truffelceremonie.com

Welke rol speel jij?

De rollen van man en vrouw die ons al van jongs af aan zijn aangeleerd door de maatschappij, passen vaak niet eens bij wie we echt willen zijn. Genderneutraal, vrouw of man, hetero-, home-, bi- of a-sexueel, kind of volwassen, dominant of onderdanig, groot of klein ego, kind of ouder.

Luister naar dat wat je hart je ingeeft, alles is goed, het is jouw leven en jouw keuze. Soms passen de keuzes die voor jou gemaakt zijn door familie of de maatschappij helemaal niet bij jouw anatomie of het verlangen naar connectie met jezelf of anderen. In het proces naar aanleiding van de truffelceremonie, gaan we samen jouw relaties ontdekken, zowel intern gericht (zelfliefde) als extern gericht (connectie en relaties met anderen).

Op het moment dat we onze duale rollen als vrouw en man als aanvullend kunnen zien in plaats van tegenovergesteld, dan bevrijdt het onze essentie, het bevrijdt de kwaliteiten van wie je echt bent. Je zal dit gebied van intern- en extern gerichte relaties moeten ontdekken omdat je soms net dat duwtje in de rug nodig hebt om dit daadwerkelijk aan te pakken. Laat ons je helpen en begeleiden op dit pad om diep in je hart op zoek te gaan naar je ware ik.

Om plezier, liefde, vrede en passie in ons leven te hebben, moeten we echt bewust worden van onszelf. Dat betekent dat je een diepe duik moet nemen naar je binnenste kern. Zo kun je patronen en gewoontes accepteren of bijschaven. 

Maar hoe kom je tot die kern? 


Een truffelceremonie brengt je tot je kern!

De truffelceremonie zal veel losmaken en het begin vormen van deze mooie ontdekkingstocht. Er is moed voor nodig om in jezelf op zoek te gaan om naar je kern te gaan en zo de levendigheid en plezier in jezelf (terug) te vinden. Dit gaat gepaard met een nieuw soort van vrijheid waardoor je in staat bent om deze zelfliefde ook uit te stralen. Dit is wat anderen zal opvallen en waardoor mensen verliefd op je zullen worden. Ook zullen mensen zich aandienen die een dierbare vriendschap met je willen opbouwen en onderhouden.

De berichten en aanwijzingen die je tijdens de truffelceremonie krijgt gaan we na de ceremonie omarmen. Jij gaat aan de slag met je patronen en gewoontes, desgewenst met onze begeleiding in gesprekken na de ceremonie. Hiervoor hebben wij een programma geschreven welke perfect aansluit bij jouw ontwikkeling. Wij hebben dit het Programma voor Transformatie genoemd.

 


Zodra je de kwetsbaarheid in jezelf kunt omarmen, kun je genieten van het moment zodra je het beleefd. Leef in het NU en geniet van alles en iedereen om je heen. Sta open voor je kwetsbaarheid zodat het licht naar binnen kan en je weer gaat stralen van geluk.

Als jij je helemaal jezelf kunt voelen, hier en NU, met je gevoelens en je behoeftes, dan ben je aangekomen waar je wil zijn. Goed geaard, stabiel en volledig zoals jij bent. Zo ben je klaar om de liefde in jezelf en bij een ander volledig te beleven en te voelen. Zo voel en ben je jezelf, alleen of met iemand in liefdevolle en zinvolle relatie met jezelf en de ander.

Dit is wat een truffelceremonie je kan brengen. Een vertrouwde, gepassioneerde en spirituele omgeving waar je je thuis en veilig zult voelen.

Opdat we allemaal meer liefde en leven mogen ervaren.