Als regressietherapeut volgde ik een truffelceremonie

Wij kwamen uit Zeeland voor een truffelceremonie en werden verrast door de impact van de truffels.

 

Als regressietherapeut ben ik al veel in de weer geweest met vorige levens. Daarom wouden mijn zaken partner Marleen (kindertherapeut) en ik graag een gezamenlijke truffelceremonie bij Back2Nature (zoals truffelceremonie.com voorheen heette) volgen. Om betere verbinding met elkaar te krijgen en meer inzichten in mijn eigen leven, vorige levens en patronen te krijgen, wouden wij graag dieper in onze geschiedenis graven.

 

Tijdens het reserveren kregen wij al een heel vertrouwd en warm gevoel. Alles verliep soepel en op al onze vragen werd duidelijk antwoord gegeven. Omdat ik nogal wat issues met mannen heb, vroeg ik Bart-Willem om een foto naar mij te sturen zodat ik kon checken of hij oké is. Intuïtief voelde dat het goed was dus alle lichten stonden op groen om verder te gaan met het boeken van de truffelceremonie.

 

We hadden in een hotel afgesproken omdat dat voor ons fijner was. Bij uitzondering wou Bart-Willem hier wel in meegaan. We hadden vier nachten geboekt en hebben er een lekker ontspannen tijd van gemaakt met veel wandelingen op de muziek die tijdens de ceremonie gedraaid werd. De playlist hiervan staat namelijk op Spotify. Super fijn was dan om na de ceremonie nog een tijd na te kunnen genieten op dezelfde muziek.

 

Toen Bart-Willem aan kwam in ons hotel hebben we eerst uitvoerig kennisgemaakt en onze intenties uitgesproken. Door de uitgebreide vragenlijst voorafgaande aan onze ceremonie had hij een duidelijk zicht op onze situatie. Dit voelde vertrouwd aan. Na de kennismaking vroeg hij ons om even op de gang te gaan wachten zodat hij de kamer met Salie energetisch kon reinigen. Toen wij weer binnen werden gevraagd rook de kamer heerlijk naar Salie en stond de prachtige muziek op.

 

Bart-Willem had alles meegenomen om de ceremonie goed te laten verlopen. Salie, wierook, muziek, truffels, heet water en voor na de ceremonie fruit, warme soep en lekkere chocolade. Wat een verwennerij was dat.

 

Na binnenkomst gingen wij de thee van de magic truffels bereiden en na deze gedronken te hebben gingen wij in onze bedden liggen. Na een korte meditatie en intenties gezet te hebben gingen wij ontspannen liggen. Bart-Willem wenste ons een mooie reis toe.

 

Ik was vrij snel in een andere dimensie en schoot van verleden naar toekomst. Pijnlijke kindstukken passeerde de revue en ook verdriet omtrent mijn scheiding kwam aan de orde. Dit bleek na de ceremonie mijn eerste uiting van verdriet te zijn. Bart-Willem maakte tijdens de ceremonie aantekeningen gekoppeld aan de muziek die op dat moment afgespeeld werd. Zo kon ik tot weken na de ceremonie weer op dat liedje terugdenken en -voelen aan dat moment tijdens de ceremonie. Echt heel fijn dat hij dat doet.

 

Mijn afkeer tot mannen, dat voortkomt uit mijn jeugd en mijn vervelende scheiding, kwam tijdens mijn ceremonie ook voorbij. Ik heb ingezien dat ik dit patroon doorbreken mag. Per slot van rekening werd deze ceremonie ook geleid door een man waar ik toch van voelde dat hij oké was en waar ik echt wel vertrouwen in had. Na de ceremonie ben ik hier als therapeut mee aan de slag gegaan en ik kan nu na een paar weken zeggen dat mij dit echt goed gedaan heeft. Ik ben nog niet zo ver dat ik weer naar een relatie op zoek wil maar ik heb toch veel geleerd tijdens en na deze truffelceremonie.

 

Nadat ik ontwaakte uit mijn reis kreeg ik lekker vers fruit en chocolade te eten. Mijn vriendin en zakenpartner was nog ver in haar reis. Toen zij een half uurtje later wakker werd was ze heel emotioneel en misselijk. Gelukkig zakte de misselijkheid snel weg.

 

Voordat Bart-Willem ons verliet, liet hij zijn aantekeningen met een uitleg bij ons achter. Hij had op zijn aantekeningen geschreven dat hij het gevoel kreeg dat mijn business partner en ik elkaar al uit een eerder leven kenden. Wat mooi dat hij dat gevoeld had. Ik vertelde hem dat wij al 11 levens met elkaar verbonden zijn. Iets dat hij natuurlijk nooit kon weten. Ik had op mijn intakeformulier namelijk coach opgeschreven ipv regressietherapeut. Het is mijn werk om vorige levens te onderzoeken. Het was een fijne ceremonie en een verpletterende spirituele reis.

 

Dank je wel voor deze nieuwe ervaring.

 

Anneke, 46 jaar en Marleen, 39 jaar uit Zeeland