Bijzonder verjaardagscadeau

Een bijzonder verjaardagscadeau om nooit te vergeten!! 


Ik, Sarah, liep al een tijdje te dubben over het cadeau dat ik mijn lieve partner voor zijn verjaardag zou geven. De internet-zoektocht bracht mij bij Truffelceremonie.com waarbij ik meteen een fijn gevoel kreeg. Marthijn was al geïnteresseerd in hetgeen het leven en het hoger bewustzijn te bieden heeft en dit wou ik graag verder onderzoeken. Hij wou graag op zoek naar zijn kern, de bron, zoals hij het noemt. Super intrigrerend allemaal. Hier wou ik ook wel meer over weten.

 

Mijn keuze voor een bijzonder verjaardagscadeau was dus snel gemaakt. Eerst wou ik het cadeau geheim voor hem houden maar op aanraden van jullie heb ik het hem toch verteld. Nou kan ik sowieso geen geheimen voor hem bewaren en een truffelceremonie is niet iets dat je zo maar doet. Daar moet je je echt op voorbereiden. Daarbij moesten wij een uitgebreid intakeformulier invullen en werd er van ons verwacht dat wij, in de week voorafgaande aan de truffelceremonie, een aantal dingen moesten aanpassen. Zo mag je geen koffie drinken in de dagen voorafgaande aan de ceremonie.

 

Wij willen jullie heel erg bedanken voor deze mooie ervaring en blijvende herinnering. Wij zijn beide erg positief en blij verrast over de truffelceremonie die wij als stel mochten ondergaan. Wat bijzonder dat wij deze reis samen hebben mogen maken. We hebben beide onze eigen reis mogen maken maar toch konden wij elkaars energie mogen voelen tijdens en na de truffelceremonie. Wij lagen niet samen bed totdat onze reis voorbij was. Toen mochten we lekker op het grote bed, samen bijkomen. Zo fijn om samen te mogen huilen, voelen, ervaren en lachen, vooral heel veel hebben we samen gelachen.

 

De truffelceremonie heeft ons beide veel inzichten gegeven en vele van onze blokkades zijn opgeheven. We beseffen eigenlijk nog steeds niet hoe bijzonder het was. De reis is nu een week geleden en nog steeds zitten we in een bijzondere  flow en energie.

 

We vonden de aanpak en begeleiding erg prettig en raden deze bijzondere reis aan iedereen aan! Van het intake gesprek tot aan de ceremonie en het gesprek erna, overal is aan gedacht.

 

Na zo'n mooie maar intense reis is het fijn om met eten en drinken af te sluiten. Lekker in de zon in een groene tuin en met een gezellig gesprek erbij. Wij hebben genoten van een fijne en veilige sfeer.


Ik weet nu al wat ik voor mijn verjaardag als bijzonder cadeau ga krijgen :-)

Tot snel!!!

 

Veel liefs Sarah en Marthijn