Christine's ervaring met truffelceremonie.com

Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Christine, 62 jaar en woonachtig in Apeldoorn waar ik mijn eigen Mesologie praktijk heb. Een mesoloog onderzoekt mensen waar hun, veelal chronische, klachten vandaan komen en dat probeer ik op te lossen met homeopathie, kruiden, vitaminen en mineralen. Mesologie bekijkt de mensen altijd in het geheel en daar hoort spiritualiteit bij. Ik ben zelf heel erg geïnteresseerd in spiritualiteit en spirituele ontwikkeling. Voor mij is spiritualiteit alles tussen hemel en aarde. Wij zijn meer dan alleen dit fysieke lichaam. Bijna alle mensen die bij mij in de praktijk komen zijn gevoelig voor spiritualiteit. Soort zoekt soort zeg ik dan maar.

 

Ik wou een truffelceremonie volgen omdat ik bepaalde levensvragen beantwoord wou hebben. Helaas heb ik nu nog geen antwoord op deze vragen gekregen, dat komt hopelijk een volgende keer. Ik kom dus zeker nog een keer terug. Ik heb wel antwoord gekregen op vragen die eigenlijk veel belangrijker voor mij zijn. Je kan de spirituele reis niet sturen, er komt aan bod wat er aan bod moet komen. Ik begrijp nu waarom de dingen in mijn leven gelopen zijn zoals ze zijn gegaan en waarom je bepaalde mensen steeds weer opnieuw tegen komt. Dat valt dan allemaal op zijn plek.

 

Tijdens de reis ben ik veel in Indonesië geweest terwijl ik daar zelf nog nooit geweest ben. Nu snap ik waarom ik altijd Indonesische mensen tegen kom in mijn leven. Ik heb wat met die lieve mensen en daar had mijn vader ook wat mee. Daar heb ik dan ook duidelijk antwoord op gekregen. Ik heb mijn vader mogen helpen tijdens de reis en heb hem daarmee karmisch geholpen, ondanks dat mijn vader niet meer onder ons is. Dat is echt heel erg mooi.

 

Christine haar ervaring met Truffelceremonie.com

Voor de reis had Bart-Willem me gevraagd om intenties te zetten voor deze innerlijke reis. Ik had enkele intenties gezet. Dat ik bijvoorbeeld veilig zou zijn tijdens de reis omdat ik best bang was om op reis te gaan en omdat ik niet precies wist wat de truffels met me zouden doen. Ik was bang dat er enge monsters bij me zouden komen omdat ik een rijke fantasie heb. Maar dat is gelukkig helemaal niet zo geweest. Gedurende de gehele reis heb ik me veilig en gedragen gevoeld.

 

Vlak voor de ceremonie hebben we samen intenties gezet voor een mooie en veilige reis. In het reisverslag dat Bart-Willem geschreven heeft tijdens de ceremonie kwamen enkele persoonlijke intenties wel weer naar boven. Natuurlijk is iedereen zenuwachtig of angstig voor een reis om bijvoorbeeld demonen tegen te gaan komen. 

 

Bij de start van de ceremonie hebben we eerst even gemediteerd om ontspannen te worden en te landen in de ceremonieruimte. De truffel-thee moest even trekken en de meditatie zorgde ervoor dat ik even kon aarden en dat bracht rust. Dat was even heel prettig. Bart-Willem riep tijdens deze meditatie de gidsen aan voor een veilige en mooie reis. 

 

Het duurde wel een tijd voordat ik op reis ging. Ik ging liggen en toen zakte ik wel weg voor mijn gevoel. Maar ik zag geen mooie kleuren of gekke dingen. Af en toe opende ik mijn ogen even om te controle of alles om mij heen nog wel oké was. Ik voelde me wel heel erg relaxed. Ik zag een hele hoge blauwe muur met bewegende spiralen erop. Ik dacht nog wauw wat mooi, is dit een cruiseschip? En toen was ik opeens in Indonesië. Ik stond aan de rand van een hele grote klif en ik durfde niet te springen totdat Bart-Willem als een klein Indonesische mannetje aan die klif verscheen en mij de hand reikte en uitnodigde om te gaan vliegen.

 

“Ga maar” zei hij, “je kunt het”. Hierna begon mijn reis en kwam ik mijn vader tegen in een klein dorpje. Mijn vader en ik waren daar samen in zijn jongere jaren. In deze jaren was hij als soldaat in Indonesië geweest en daar werd thuis nooit over gesproken. Deze periode was uiterst traumatisch voor hem en het was heel fijn dat ik er samen met hem naar mocht kijken. Hij mocht hier veel vergeving en rust voor krijgen. Dat heeft veel voor onze familielijn gedaan aangezien het als een donkere zware wolk op onze familie drukte. Mijn vader was heel zacht en zachtaardig en hij had in Indonesië kennelijk dingen gedaan of moeten doen die totaal niet strookte met hoe zijn aard was. Daar heeft hij zijn hele leven verder veel last van gehad. Mijn vader was in de ceremonie dankbaar dat ik dit samen met hem heb mogen oplossen, zonder oordeel en zonder verwijten zodat hij verder kan en mijn familie en ik ook.

 

Christine mocht karmisch leed van haar vader oplossen tijdens een Truffelceremonie

Ik heb een hele vredige en rustige reis van ongeveer 4 uur gehad waarin ik wel wat gelachen en gehuild heb. Ik ben iets misselijk geweest, een beetje een onbestemd gevoel, maar dat trok snel weg. Gelukkig had ik mij goed aan het dieet van die week gehouden, zoals Bart-Willem mij gevraagd had. Het was goed te doen. Verder moest ik heel veel zuchten en gapen. Ik heb veel los mogen laten. 

 

Na de ceremonie kreeg ik het meest verrukkelijke fruit, noten en chocolade op bed geserveerd en hebben we mijn reis besproken. Ik voelde me vertroeteld en dat was een heerlijk gevoel. Bart-Willem zorgde gewoon heel goed voor me en ik kreeg het gevoel dat ik het allemaal waard ben. We hebben gelachen en diepzinnige gesprekken gehad. De soep met broodjes zorgde ervoor dat ik weer helemaal mijzelf werd en dat ik weer op weg naar huis kon. 

 

Dank je wel voor deze verhelderende en mooie reis en de ervaringen die ik heb opgedaan. Ik was de laatste tijd bezig met moederenergie en kreeg tijdens deze reis mijn vaderenergie. Soms moet eerst het mannelijke stuk geheeld worden voordat ik in mijn vrouwelijke energie kan stappen. Nu ben ik weer helemaal in balans.

 

Mijn adviezen voor jou als lezer van deze ervaring: een reis is niet stuurbaar. Het laat je zien wat er op dat moment belangrijk voor je is en dat wat je nodig hebt. Ik raad het iedereen aan en het is een hele mooie ervaring. Ik kom zeker terug. 

 

 

Heb je interesse in een behandeling van mesoloog Christine in Apeldoorn?

Kijk dan op www.mesologiepraktijkbeverborg.nl