De diepgang die ik al 14 jaar miste

"weer thuiskomen bij mezelf"

Na jarenlang te kampen met terugkerende problematieken en alle soorten therapie geprobeerd te hebben, telkens zonder blijvend resultaat, besloot ik als laatste poging een truffelceremonie te boeken. Vooraf deed ik grondig mijn opzoekwerk en bekeek ik alle mogelijke documentaires zodat ik ongeveer wist wat met te wachten stond, ik was meteen verkocht.

 

Vanaf het eerste e-mailcontact had ik een vertrouwd en goed gevoel bij Bart-Willem. Ondanks dat de geplande ceremonie nog veraf was, kreeg ik nog follow-up mails die mij het gevoel gaven echt gehoord te worden.

 

Tijdens de eerste ceremonie werd ik warm onthaald en voelde ik me meteen op mijn gemak.

De zorg, aandacht en toewijding waarmee Bart-Willem mij heeft begeleid van het begin tot het einde zijn onwaarschijnlijk. Op geen enkel moment voelde ik me bang of ongemakkelijk, alles werd duidelijk uitgelegd en tot in de puntjes verzorgd.

Stefanie vond na 14 jaar eindelijk de therapeutische diepgang tijdens het Programma voor Transformatie van Truffelceremonie.com

De eerste ceremonie was heel intens omdat alles wat ik jarenlang opgekropt en weggestoken had naar boven kwam en me confronteerde met wat ik moest zien om verder te kunnen. Hiermee kon ik eindelijk aan de slag met de kern van mijn problematieken, iets wat ik bij traditionele therapie altijd gemist had.

 

Ondanks die eerste zware ceremonie was het elke keer weer aftellen naar de volgende reis omdat ik wist bij elke ceremonie weer een stukje trauma achter te hebben gelaten en meer duidelijkheid te krijgen over de toekomst/mijn vraagstukken. Bij elke reis vielen de puzzelstukjes meer en meer op hun plaats. Bij elke reis werd er een stukje van mij geheeld en dat voelde ik, ook de periodes na de ceremonies.

 

Wat je tijdens een ceremonie ervaart is moeilijk te beschrijven omdat dit voor iedereen anders is, maar voor mij was dit de diepgang die ik al 14 jaar miste.

De inzichten die ik heb gekregen waardoor ik eindelijk knopen heb kunnen doorhakken waarmee ik al jarenlang struggelde, hebben mijn leven voorgoed veranderd en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

Voor mij is het een wondermiddel geweest en waren dit zeker en vast niet de laatste ceremonies die ik nog zal doen. Elke reis is ontzettend waardevol en laat je dingen zien en voelen die anders niet mogelijk zijn.

De opdrachten, oefeningen en adviezen die ik daarnaast kreeg waren ook van onschatbare waarde omdat zij hielpen echt aan de slag te gaan met wat ik tijdens de reizen ervaarde. Ze hielpen mij om (eindelijk) actie te ondernemen.

 

Dankzij het Programma voor Transformatie heb ik het gevoel eindelijk alle trauma’s achter mij te hebben gelaten/geplaatst te kunnen hebben en weet ik nu waarom ik hier ben en hoe ik verder moet.

 

Daarnaast heb ik onder andere patronen kunnen doorbreken, knopen kunnen doorhakken waarover ik al jaren twijfelde, grenzen leren stellen, dingen kunnen loslaten, meer leren leven naar mijn waarden, meer zelfvertrouwen en inzicht in mijn pad gekregen, weer verbinding kunnen maken met wie ik echt ben, zijn mijn mentale en fysieke gezondheid erop vooruitgaan, zijn mijn zelfliefde en aanvaarding gegroeid, ben ik als persoon enorm gegroeid en nog zo veel meer.

 

De truffels zijn zo een prachtig (én natuurlijk) middel geweest en wat mij betreft zou iedereen ervan moeten weten omdat ze doen wat ze beloven en mensen echt kunnen helpen.

Ze nemen je mee op reis naar het diepste van je ziel en laten je de kern zien van je problematieken en/of wat je bezighoudt.

 

Ze (en Bart-Willem!) hebben mij enorm veel geleerd, zowel over mezelf als over het leven en voor het eerst in lange tijd kijk ik echt weer uit naar wat de toekomst zal brengen.

Het was een enorm intense reis met veel ups en downs en ik zou het zo weer opnieuw doen.

 

 

Bart-Willem,

Graag wil ik je bedanken dat je mij het grootste geschenk ooit hebt kunnen geven, het weer thuiskomen bij mezelf.

Woorden schieten waarschijnlijk tekort om de eeuwige dankbaarheid te uiten voor wat ik (vooral tijdens mijn laatste ceremonie) voelde/gezien heb en daarmee - voor nu - alle antwoorden heb gekregen die ik nodig had/waarop ik gehoopt had en zoveel meer om verder te kunnen.

Kortom, het was één van de mooiste en zeker de meest life changing ervaring van mijn leven.

 

Duizendmaal dank, Bart-Willem, en zeker en vast tot de volgende ceremonie!

 

Liefs,

Stefanie