De truffelervaring van Ellen

Een geweldige truffelceremonie heb ik afgelopen zomer meegemaakt. Ik heb deze zomer, toen we eindelijk weer wat konden door de versoepeling van de corona regels, mezelf aangemeld voor een truffelceremonie retraite. Ik had al eerder ceremonies gedaan dus het scheelt dat ik wel wist wat ik kon verwachten.

Alles is prima geregeld. Fijne relaxte sfeer en voorbereiding en een hele mooie ceremonie zorgde ervoor dar ik een hele fijne truffelervaring had. Ik zal jullie niet vermoeien met mijn inzichten want die zijn toch voor iedereen anders.

Wat ik wel wil delen is dat ik mijn eigen geboorte beleefd heb. Een benauwende maar hele mooie ervaring waarbij ik geen moment dacht in paniek te moeten raken. Dit kwam door de uitleg die voorafgaande aan de ceremonie werd gegeven. Vertrouw op wat de truffels je gaan brengen werd er gezegd. Ik heb mij de hele ceremonie relaxt gevoeld en heb mij over kunnen geven aan de situatie.  

Na de ceremonies is er plenty tijd is om met elkaar te praten en ervaringen uit te wisselen. Het is mooi om de truffelervaring van anderen te horen. Goed om te zien dat er veel aandacht is voor de nazorg. Het kan best indrukwekkend zijn voor mensen die hun eerste reis maken en dat wordt goed opgevangen en begeleid.

Het fijne van een retraite van drie dagen is dat je 2 ceremonies vlak achter elkaar krijgt. Daarbij heeft Truffelceremonie.com een interessant dagprogramma in de prachtige bossen rondom Zutphen. Je kunt zelf bepalen of je aan de activiteiten deelneemt, niks moet en dat is heel fijn.

Thanks iedereen voor een topweekend! Het was een geweldige truffelervaring!

 

Groetjes Ellen

 

P.S. je kunt echt zonder twijfel een truffel ceremonie of weekend boeken. Het is echt top!

 


De truffelervaring van Ellen tijdens een weekend retreat van Truffelceremonie.com

Wil jij ook ervaring op doen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling tijdens een truffelceremonie of retraite? Klik dan op de button hieronder.