De truffelreis van hulpverlener Bianca

Hi Bart-Willem,

Hoe gaat het met je?
Ik heb mijn best gedaan om een stukje te schrijven voor op de website.Kijk maar even of je het wat vindt…Heb er ook een foto bij gedaan, die voor m’n gevoel erg passend is, vanuit het magische Egypte.Lieve groetjes en tot een volgende keer,

Bianca.


Een geheel onverwachte “life changing experience”.

 

Ik werk al mijn hele werkende leven in de hulpverlening. Veel gestudeerd, veel boekenwijsheid opgedaan en veel ervaring in het werken met getraumatiseerde mensen. Ik denk dat ik goed ben in mijn werk en ik stop er veel liefde in.

Hulpverlener bianca kreeg een life changing experience tijdens een truffelceremonie

De laatste tijd ben ik me meer en meer gaan verdiepen in traumasensitief werken en door boeken te lezen van zeer inspirerende therapeuten kwam ik erachter dat er steeds vaker met psychedelische middelen gewerkt wordt om trauma’s te verwerken. Langzaamaan begon ik nieuwsgieriger te worden naar hoe dat dan precies zou werken en zodoende besloot ik om het zelf eens te gaan ervaren.

 

Wauw! Wat is voor mij die truffelreis een life changing experience geweest! Echt ongelooflijk!! Tijdens (en nog tot weken ná mijn reis) vielen er enorm veel puzzelstukjes over mijn leven en (denk-)patronen op hun plek. En dat terwijl ik niet eens met veel verwachtingen op reis ging. Zonder teveel uit te wijden over mijn persoonlijke inzichten, kan ik zeggen dat ik mezelf ben tegengekomen én gevonden heb tijdens mijn truffelceremonie. Ik voel me sindsdien lichter en zachter. Ook wanneer oude patronen de kop weer dreigen op te steken, kan ik door mijn inzichten makkelijker en sneller verzachten. Ik ervaar meer rust en ruimte in mijn hoofd, in mijn hart en daarmee in mijn leven. Ik denk zelfs dat ik kan zeggen dat ik nog nooit zoveel van mezelf gehouden heb…!

 

Dankzij de fijne begeleiding van Bart-Willem heb ik me geen moment angstig gevoeld en kijk ik terug op een geweldige reis naar binnen. Ik ga over een tijdje zeker nog een keer een ceremonie boeken om in deze heerlijke flow te blijven en nóg meer te voelen.