Jennifer nam de spirituele snelweg

Een paar dagen geleden heb ik een truffelceremonie mogen bijwonen bij Bart-Willem. Ik heb ervaring met meerdere Ayahuasca ceremonies en recreatief gebruik van truffels, maar dit wilde ik nu weleens in een ceremonie ervaren. Ook sprak het mij aan dat het een één-op-één sessie betrof omdat ik enkel ervaring heb met groepsceremonies. Bart-Willem straalt heel veel rust en vertrouwen uit, hij heeft veel kennis van en vertrouwen in de truffels. Dat voel je. Hij weet intuïtief de juiste dingen te zeggen, lijkt het wel. Ik voelde mij op mijn gemak en ik heb me totaal niet onveilig gevoeld. 

 

De reis zelf was heel bijzonder. Psychedelica gebruiken benoem ik altijd als een ‘spirituele snelweg’. Alle spirituele kennis die je hebt, ervaar je tijdens een innerlijke reis. Daardoor kun je het echt ervaren waardoor je je er in het dagelijks leven ook makkelijker mee kunt verbinden. Een truffelceremonie kun je niet echt in woorden beschrijven. Het is een heel mooie ervaring met (in mijn geval) prachtige kleurrijke visuals en diepgaande inzichten over jezelf, over het leven en over de mensen om je heen. Mocht je twijfelen om het te doen; weet dat je altijd krijgt wat je nodig hebt, maar nooit meer dan je aankunt. Daar kun je op vertrouwen. 

 

Ik heb tijdens de ceremonie veel losgelaten wat zich uitte in huilen en het schokken van mijn lichaam. Ik voel me nog steeds veel lichter en ik zie de dingen ontzettend helder. Ik ben Bart-Willem heel erg dankbaar voor zijn liefdevolle aanwezigheid en zijn goede zorgen. Bij hem ben je in goede handen.

 

Groetjes,

Jennifer (36 jaar) uit Schiedam