Mijn migraine is weg door de truffelceremonie

Hoe gaat het met je, vroeg Bart-Willem vijf dagen na de ceremonie….

 

Goede vraag! Het was me namelijk best wel een heftig avontuur die vrijdag in augustus. Mind-blowing en onwaarschijnlijk intens.

Die vrijdag zweefde ik nog tussen de andere kant en de aarde. Het was zo merkbaar dat ik langs een kudde koeien liep en die gingen allemaal door met grazen, ze hadden geen oog voor me, terwijl ze anders altijd nieuwsgierig naar je kijken.

 

Ik had moeite om in slaap te vallen vrijdag. Zaterdag overdag last van wat uit balans zijn. Wat overigens niet wegnam dat iemand me erg ontspannen vond.

Zondag begon de landing en kreeg ik weer meer voeling met het gewone leven. Wel hele weekend regelmatig hoofdpijn, maar absoluut geen migraine. Heb het met paracetamol en middagdutjes kunnen oplossen.

Koeien in de wei

Maandag was ik heel uitgelaten, energiek en vrolijk, voelde me heel licht. 

 

Inmiddels zijn we vijf weken verder en heb ik tot nu toe geen migraine gehad. Heb de koffie niet meer aangeraakt, eens uitproberen wat dat met me doet, ben daar na al die tijd ook wel aan gewend.

 

Wat ik heb meegemaakt? Het was intens, betekenisvol en overweldigend. Ik weet dat ik er blij mee ben dat ik het gedaan heb. Jazeker, ik ben er trots op dat ik de moed heb gehad om er helemaal in mee te gaan.

 

Fijn dat ik de playlist gemaild kreeg. Van de playlist heb ik nog het nummer "I release control" een paar keer beluisterd. Wel grappig hoe het nu een redelijk normaal nummer is om te horen. Tijdens mijn reis was het echt vervuld van schoonheid en meerdere dimensies.

Ik vind het jammer dat ik het avontuur eigenlijk met niemand kan delen. Ik wil namelijk wel van de daken schreeuwen dat iedereen dit zou moeten doen.

 

Ik heb absoluut geen spijt dat ik het gedaan heb, maar vraag me serieus af wat er uiteindelijk overblijft aan waardevolle inzichten. Ik sta daar absoluut voor open, dat sluit ik niet uit.

Maar ik ken ook mijn eigen wensdenken en inlegkunde vanuit een sterke behoefte aan de mystieke/magische kant van het leven.

 

Groetjes,

Tom