Ben jij verslaafd aan social media?

Ben je verslaafd aan Social Media? Truffelceremonie.com kan je helpen

Veel mensen realiseren zich helemaal niet dat ze verslaafd zijn aan social media. Helaas is dit een echte verslaving. Kijk maar eens op je schermtijd van je telefoon. Dan zie je pas echt hoe veel tijd jij op jouw mobiel kijkt naar alles dat Instagram, Facebook, TikTok, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Snapchat, YouTube etc. je te bieden hebben.

Heb je deze informatie echt nodig? Is het inspiratie, tijdverdrijf of kijk je omdat jij die mooie dingen ook allemaal wilt? Heeft dit met jouw zelfbeeld te maken?

Samen gaan we tijdens een truffelceremonie achterhalen waarom jij deze social media zo leuk vind. In de coach gesprekken na de ceremonie gaan we nader inzoomen op jou social media behoefte.

Nou is het ook erg moeilijk om van deze nieuwskanalen af te blijven, daar zorgen de makers wel voor. Een pop-up, reclame of linkje dat je van vrienden doorgestuurd krijgt, veel is er gelinkt aan een van de social media.

Start nu met het aanpakken van jouw social media verslaving en installeer apps als Moment (Apple) of Quality Time (Android), Offtime of Yona. Dat zal je bewust maken hoeveel je op de social media kijkt en blokkeert wanneer je te veel kijkt. Super handig toch?