Ik ben uit balans. Kunnen magic truffels mij helpen?

Ik ben uit balans. Truffelceremonie.com please help me

Wat naar om te horen dat je uit balans bent. Vervelend gevoel is dat he. Dat hebben wij ook wel eens gehad. Dat gevoel dat je geen connectie meer hebt met je kern, je gevoel, je hart, je hoofd of je ziel. Ga eens bij jezelf te rade waar deze onbalans is ontstaan.

Wellicht dat je de oorzaak kunt herleiden zodat dat het startpunt is voor de aanpak naar meer balans.

Heb je nu geen idee waar deze onbalans door ontstaan is? Een ceremonie met magic truffels zijn een perfect startpunt. Ga door middel van deze magic truffels tijdens en na de truffelceremonie op zoek naar jezelf en herstel de onbalans.

Wanneer je dit niet lukt in één ceremonie, kun je drie weken later nog een tweede ceremonie boeken. Laat er wel even tijd tussen zitten zodat je weer kan herstellen.

Heb je liever dat je met onze coaches over je onbalans wil praten, kies dan voor ons unieke Programma voor Transformatie; drie truffelceremonie met negen integratiegesprekken. In een aantal  gesprekken van een uur ga je samen met de coach aan het werk met hetgeen je tijdens de ceremonie hebt gezien en ervaren. Samen zijn jullie in staat om deze patronen te integreren in je leven om zo de onbalans te herstellen.