Ik wil meer in het NU te leven

Wil je meer in het NU leven? - Truffelceremonie.com

Leef je niet in het NU doordat je je laat beïnvloeden door ervaringen uit het verleden en angsten voor de toekomst? Laat het los, zou Elza uit Frozen uit volle borst zingen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Eckhart Tolle schrijft er boeken over vol en verkoopt er miljoenen exemplaren van. Nog steeds blijft het lastig om na het lezen van deze boeken de inzichten in je leven in te passen.

En toen was er de truffelceremonie!

Geef je persoonlijke ontwikkeling een boost en keer terug naar jezelf. Door de spirituele reis tijdens de truffelceremonie ben je wellicht in staat om meer afstand te nemen van de angsten en ervaringen van jezelf of je ouders of voorouders. Deze hebben jou familie al eeuwen lang beïnvloed en het wordt tijd dat jij deze familiepatronen gaat doorbreken. Daarna ben je in staat om meer in het NU te leven.

Trakteer jezelf op een mooi begin van de rest van je leven. Boek een truffelceremonie en bouw de inzichten in, in je leven. Wanneer je dit moeilijk vind, en dat vind 73% van alle deelnemers aan een spirituele ceremonie, dan kun je kiezen voor ons Programma voor Transformatie. Dit bestaat uit drie truffelceremonies met negen integratiegesprekken met onze coach om de inzichten ook echt te kunnen integreren in je leven.