Ik wil mijn echtscheiding verwerken

Wil je op een liefdevolle manier scheiden? Truffelceremonie.com kan je helpen

Wat vervelend voor je dat je gaat scheiden of je scheiding probeert te verwerken. Scheiden is één van de ingrijpendste zaken die je als volwassene kunt meemaken. Na een hopelijk liefdevolle periode in je leven komt er nu een einde aan deze relatie. Angst, onzekerheid, financiën, liefde, allerlei zaken schieten door je hoofd. Sommige emoties zoals jaloezie en boosheid wakkeren deze gevoelens alleen maar aan. Door jaloezie en boosheid raak je alleen maar verbitterd en zo wil je niet verder gaan in het leven. Hoe sneller je je relatie als positief kan herinneren en het afscheid ook positief kunt zien, des te sneller kun je verder met je eigen leven. Hopelijk steven je niet af op een vechtscheiding.

Een truffelceremonie kan je de juiste handvatten geven om positief op de scheiding terug te kunnen kijken. Hierdoor krijgen negatieve gedachten geen ruimte en vul je je brein, hart en ziel met positiviteit.

Liefdevol scheiden is een heel mooi doel om makkelijker verder te leven. 

Dit programma is ook geschreven voor diegene die al gescheiden zijn maar de scheiding nog niet goed verwerkt hebben. Wil je meer weten? Stel dan je vraag gewoon via het vragenformulier hiernaast.