Ik wil van mijn drank verslaving af

Heb jij een drankverslaving? Truffelceremonie.com biedt oplossingen

Eén van de hardnekkigste verslavingen is een drankverslaving. Dit komt omdat het breed in de maatschappij verankerd is dat er makkelijk een drankje gedronken wordt. Jij weet als geen ander dat je helaas nooit meer een drankje met alcohol kunt drinken. De constante ondersteuning van de AA vereniging is daarbij heel belangrijk. Om een doorbraak in je verslaving te bewerkstelligen is een truffelceremonie uitermate geschikt. De inzichten die je tijdens de spirituele reis krijgt kunnen je helpen om nuchter te blijven. Vele mensen die kampen met een verslaving volgen een paar ceremonies per jaar ter ondersteuning. Om op het goede pad te blijven en het dragelijk te houden.

Bedenk wel dat een truffelceremonie voor iedereen anders is. Voor de één kan het betekenen dat hij of zij ineens van de verslaving af is, voor de ander is de uitdaging groter.

Hou er ook rekening mee dat je minimaal een week nuchter moet zijn voordat je deel mag nemen aan een truffelceremonie. Bespreek dit ook vooral met je huisarts. Je wil vooruit met je leven en verbetering bereiken; ga ervoor en stel jezelf kwetsbaar op.