Ik wil van mijn straatfrees af

Heb jij last van straatfrees? truffelceremonie.com biedt oplossingen

Straatfrees is vreselijk om te hebben. Angst is sowieso een hele nare emotie die hardnekkig is en moeilijk te verwijderen. Een truffelceremonie kan daarin uitkomst brengen. Alle angsten worden gevoed door het ego, dat ons influistert dat iets eng of gevaarlijk is.

Daarom reageren mensen ook op het ego; het beschermd ons tegen gevaarlijke situaties. Maar als het ego doorslaat kan het ons dagelijks functioneren belemmeren zoals ik jou situatie. Straat- of pleinfrees is vreselijk om te hebben maar is ook best op te lossen.

Tijdens een truffelceremonie ga je aan de slag met je ego en je angsten. Helaas moet je ze eerst identificeren voordat je ze op kunt lossen. Soms zit dit maar in iets heel kleins, de oorzaak of oorsprong van je angst. Als je die oorzaak geïdentificeerd hebt, lost de angst vaak op. Om alles uit jouw truffelceremonie te halen adviseren wij je om te kiezen voor onze Programma's voor Transformatie. In deze programma's zijn een of meerdere truffelceremonies verwerkt tezamen met coach gesprekken. Op deze manier kun je je inzichten van je spirituele reis ook echt integreren en daarmee afscheid nemen van je angsten.

Wist je trouwens dat we onze truffelceremonies op individuele basis houden? Hoef jij niet bang te zijn voor anderen tijdens de ceremonie om met jezelf aan de slag te kunnen gaan. We horen graag van je.