Kan een truffelceremonie mij helpen afvallen?

Ik wil graag afvallen. Truffelceremonie.com biedt oplossingen

Bijna iedereen kan er over mee praten. De struggle om af te vallen! Afvallen of de wens om af te vallen is een grote gemene deler onder veel mensen. Er kunnen tal van lichamelijke redenen zijn waarom het lichaam gewicht vasthoudt, maar ook tal van psychische redenen en daar kan je met een truffelceremonie aan werken. Trauma’s kunnen een belangrijke factor zijn waardoor het onderbewuste een reden heeft ontwikkeld om “vast” te houden, wat zich om kan zetten in overgewicht. Door tijdens de ceremonie aan deze trauma’s te werken kan het onderbewuste worden bereikt en kan pijn en verdriet door het lijf los gelaten worden. Onbewust wordt dan bewust; onbewust eten wordt bewust eten. Betere voeding en gezondere porties bijvoorbeeld.

Als de levensenergie weer gaat stromen, heeft dit invloed op je algehele gesteldheid, energie en dus ook je verbranding. Als onderdeel van Truffelceremonie.com is het Programma voor Transformatie ontwikkeld. Dit is een speciaal programma met daarin drie truffelceremonies en negen gesprekken met onze coaches. Zo kunnen wij je verder ondersteunen.

 

Eén van onze ceremonieleiders is in 15 maanden 35 kilo afgevallen na de eerste ceremonie. Het is mogelijk om een truffelceremonie als initiatief te hebben in een race tegen de kilo’s. Afvallen blijft moeilijk, zeker als je er zelf niet helemaal achter staat maar als het wel nodig is om kilo’s kwijt te raken. Je moet er eerst zelf in geloven dat je kunt afvallen. In een truffelceremonie kun je die commitment met jezelf afspreken. Op deze wijze vergrendel je de afspraak die je met jezelf hebt gemaakt, diep in je kern. Dan gaat het er niet zo maar weer uit. Wat in je kern zit, proberen je geest en lichaam na te streven. Hierdoor ga je anders naar eten kijken, naar beweging en naar je leefstijl. Meer het bos in om te wandelen was ook erg goed.

 

Een wijze raad: als je denkt in overvloed, kom je nooit iets te kort. Als je dus denkt dat er altijd genoeg eten is, hoef je nooit meer te eten dan een klein beetje. Het op deze manier programmeren van je brein, zorgt ervoor dat je je niet meer overeet. Je bent dan in staat om een paar stukjes pizza te eten in plaats van de hele pizza perse op te willen eten. Eén keer opscheppen op een klein bord is dan makkelijker dan daarvoor. Waarschijnlijk ben je een snelle eter en heb je je eten altijd eerder op dan de rest van de gasten aan tafel. Neem de tijd en leg je bestek af en toe gewoon eens neer om lekker te kletsen.

Om een langdurige verandering van je leefpatroon mogelijk te maken, adviseren wij je om een Programma voor Transformatie te boeken. Op deze manier ben je bewust bezig bent het integreren van je behoefte op een gezonder lichaam en leven.