Waarom houdt dat stemmetje in mijn hoofd zich toch niet stil

Heb jij ook een stemmetje in je hoofd? Truffelceremonie.com zorgt voor stilte

Dat stemmetje in je hoofd is je ego dat tegen je praat. Dat heeft iedereen! Dat stemmetje dat je onzeker of juist overmoedig maakt. Dat stemmetje dat zegt dat je niet goed genoeg bent, iets niet kunt of zegt dat je lichaam niet goed genoeg is. Dat vervelende stemmetje heeft iedereen in meer of mindere mate.

Ego is a bitch zeggen we maar.

Hoe sterker je ego aanwezig is, hoe meer je last hebt van dat ego (dat stemmetje) dat je beïnvloed. Je bent volledig in de greep van je ego als je alleen nog maar denkt in plaats van voelt. Het ego wil altijd maar meer; een grotere auto, een mooier lijf, een ander huis, rimpeltjes weg, een mooiere man, een jongere vriendin, meer geld, meer feestjes, vaker op vakantie, nieuwe baan, carrière, nog een bedrijf erbij etc etc etc. Nooit is het ego tevreden. Tenzij je het ego kunt inperken en je bewust gaat worden van het leven in het NU.

Laat een truffelceremonie je helpen om het ego te verkleinen zodat het niet meer je dagelijks leven zal beïnvloeden. Hier is oefening en toewijding voor nodig. Zie de truffelceremonie als een startpunt en kijk ook eens naar ons Programma voor Transformatie met onze coach. Deze gesprekken kunnen je helpen om het ego met de juiste tools te blijven inperken. Op naar een vrolijker en lichter leven!