Waarom zou ik een truffelceremonie doen in plaats van Ayahuasca?

Kies jij Ayahuasca of truffels? Lees meer op Truffelceremonie.com

Een truffelceremonie en een Ayahuasca ceremonie hebben hetzelfde doel; inzichten geven, trauma’s oplossen en veranderingen teweegbrengen.

Tijdens een truffelceremonie kun je dezelfde spirituele reis maken door middel van de geestverruimende truffels als dat de DMT in Ayahuasca doet. Het voordeel van een truffelceremonie is dat je niet hoeft over te geven en dat je geen MAO remmer hoeft te drinken. Bij Ayahuasca moet je namelijk gegarandeerd overgeven en dat vinden niet heel veel mensen comfortabel om te doen, laat staan in het bijzijn van andere deelnemers aan de ceremonie.

 

Zelf hebben wij vele Ayahuasca ceremonies gevolgd. Wij vinden zelf de uitwerking van een Truffelceremonie even effectief en de spirituele reizen vergelijkbaar. Maar een truffelceremonie is gewoon wat liefelijker. Niet zo hard en lichamelijke rollercoaster als Ayahuasca maar zeker net zo effectief en prachtig. Daarbij is een truffelceremonie legaal en Ayahuasca is sinds 2020 illegaal in Nederland doordat DMT op de lijst van verboden middelen staat.