Over Truffelceremonie.com

Truffelceremonie.com staat voor… 

Onze ceremonie-begeleiders blijven nuchter tijdens de gehele ceremonie. Dit betekent dat wij niet "meedrinken" tijdens de spirituele ceremonies zoals gebruikelijk bij andere ceremonies.  

Danielle en Bart-Willem van Truffelceremonie.com

Ontstaan van Truffelceremonie.com

Ceremoniezaal van truffelceremonie.com

Truffelceremonie.com is ontstaan uit de wens van Bart-Willem om zijn zielsdoel te gaan nastreven. Na 25 jaar in het bedrijfsleven gezeten te hebben zag hij tijdens een ceremonie dat hij met truffelceremonies en therapie mensen moest gaan helpen.  

Na het opzetten van  Back2Nature in 2018, wat de voorloper van Truffelceremonie.com is, zocht hij uitbreiding en diversiteit in het team.  Angelique en Daniëlle zijn toen bij het team gekomen. Met als gezamenlijk doel het op een professionele wijze bezig te zijn met persoonlijke en spirituele ontwikkeling, trauma verwerking en verlossing van verslavingen. Alle drie hebben hiervoor diverse opleidingen gevolgd waaronder bijvoorbeeld de opleiding tot ceremoniebegeleider Plantmedicijnen en trauma-release.

Verder hebben wij verschillende opleidingen gedaan in onder andere lifecoaching, regressietherapie, klinische psychologie en EFT.

Maar ook energiewerk behoort tot ons werkveld door onder andere opleidingen in Reiki, Tao healing, holistische massage, Tarot en bewustzijnswerk. Er is altijd een begeleider bij de truffelceremonies met een EHBO gevorderden certificaat.

 

Wij hebben veel ervaring met Ayahuasca, Truffels, Psilohuasca (Mao remmer met truffels), Kambo (kikkergif), Peyote (cactus), zweethutten, ijsbaden en andere spirituele ceremonies. Anderen helpen met het verwerken van trauma’s, doorbreken van patronen en levens-inzichten verkrijgen; dat is waarom wij dit werk doen.

 

Hieraan hebben wij gehoor gegeven door Truffelceremonie.com op te richten. Naast truffelceremonies voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling organiseren wij meerdere bijeenkomsten. Van retraites van één tot drie dagen, individuele truffelceremonies tot truffelceremonies in groepsverband. Ieder lid van ons team heeft haar of zijn eigen inbreng.

 

Wij willen mensen weer in connectie met zichzelf brengen. Terug naar de basis waar het voor de mens ooit allemaal begon. Zonder stress of burn-out klachten, zonder maatschappelijke of relationele verplichtingen, zonder social media, internet of mobieltje. Gewoon even helemaal zen worden en toch hard met jezelf aan de slag zijn. Dat is waar Truffelceremonie.com voor staat.


Historie

Al ruim 5000 jaar worden er door sjamanen van over de gehele wereld diverse geneesmiddelen uit de natuur gebruikt. Dat vinden wij het bewijs dat de mensheid alles dat wij nodig hebben, in de natuur te vinden is. Er zijn zoveel antwoorden te vinden wanneer we weten hoe en wat we moeten zoeken.

Meer voelen dan denken, daar begint het bij. De maatschappij en ons ego proberen ons altijd te laten denken. Ga nou eens echt voelen en er gaat een wereld voor je open.


Events en retraites

Wij hebben ook andere ceremonies geschreven bijvoorbeeld met een speciaal thema. Wil je afscheid nemen van trauma’s, relationele problemen of andere emoties dan is een Truffelceremonie de uitgelezen kans. 

Als je juist een betere connectie en verbondenheid wilt krijgen met jezelf en eventueel je partner dan kun je kiezen voor de ceremonie voor twee personen. Tijdens deze ceremonie gaan we op zoek naar de diepere connectie tussen jullie of datgeen dat tussen jullie in staat.. 

Alle individuele ceremonies worden in onze ceremonieruimte het Reisbureau voor Persoonlijke Groei gegeven. De retraites worden in diverse locaties in Nederland gehouden.

 

praktijk voor individuele truffelceremonies
grote zaal voor groepsceremonies van Truffelceremonie.com