Coaching

Coaching door Truffelceremonie.com

Loop jij vast in je leven, heb je geen energie, heb je last van je trauma's, hik je tegen een scheiding aan of heb je juist verdriet om het verlies van een dierbare? Dat hebben we allemaal. Iedereen krijgt in het leven te maken met beren op de weg. Hoe we vorm geven aan deze situaties bepaalt hoe zij ons leven beïnvloeden.

Voor iedereen is het goed om af en toe met een coach te praten. Gewoon omdat het goed voor je is. Niks om je voor te schamen. Het werkt heel verhelderend om over je uitdagingen, problemen of gevoelens te praten. Wij combineren het coachen met de truffelceremonie waardoor hele effectieve verbeteringen doorgevoerd kunnen worden in jouw leven.

Daarom gaat het ook alleen om jou tijdens deze gesprekken. Het gaat in jouw leven om jouw verlangens, doelen, normen en waarden en dit is niet te verwarren met datgeen jouw omgeving of de maatschappij van jou verlangt. We gaan aan de slag met jouw trauma's, uitdagingen en doelen. Desgewenst zoeken we samen naar jouw doelen, geholpen door de inzichten die je tijdens de truffelceremonie hebt gekregen.

Wat zegt jouw gevoel waar je echt blij van wordt. Elke dag opnieuw wil je namelijk het fijne gevoel van een glimlach op je gezicht voelen. Dat is waar je hart sneller van gaat kloppen en dat wat je een warm gevoel geeft. Daar wil je terug naar toe en onze programma's zullen je hierbij helpen.

Weet dat deze kink in de kabel een tijdelijke tegenslag is. Het wordt namelijk echt weer beter want dat is altijd zo. Goed dat je de moed verzameld hebt om met jezelf aan de slag te gaan. Persoonlijke ontwikkeling met onze truffelceremonie en coaching zal ervoor zorgen dat je de huidige vervelende situatie beter aan kunt af kunt sluiten en achter je laten.

 


Diverse Programma's voor Transformatie

Desgewenst gaan we tijdens onze meetings wandelen in het bos of met een hangmat tussen de bomen hangen want wat jou een fijn gevoel geeft is al een belangrijke stap in de goede richting.

Wij gaan met jouw uitdagingen aan de slag op basis van een stappenplan dat voor elke persoon weer anders is. Elke keer is het weer maatwerk. Samen zoeken we de uitweg richting een beter leven en gaan we op weg naar meer rust en balans in je leven.

Of het nu loopbaan uitdagingen zijn, drukte van je gezins- of sociale leven, stress, zit je niet lekker in je vel, mis je zelfvertrouwen of assertiviteit, samen gaan we op zoek naar hetgeen jou een prettig gevoel geeft. Wees gewoon jezelf en accepteer hoe je bent. Ga je niet aanpassen omdat je denkt dat je dan leuker, liever of beter bent. Echt jezelf zijn is een keuze; een dappere keuze. Als je jezelf altijd maar wegcijfert, kan dat resulteren in een burn-out.

Voor elk trauma, verslaving of situatie waarin jij zit, hebben wij een programma geschreven. Deze programma's hebben wij Programma's voor Transformatie genoemd. Jij gaat namelijk veranderen van rups tot vlinder; dat is echte transformatie.

 

Buddha helpt met coaching bij Truffelceremonie.com
Praktijk van Truffelceremonie.com in Zutphen

Wij hebben drie coach pakketten