Psychedelische therapie

Scan van een brein zonder (links) en met psilocybine en psychedelische therapie.

Psychedelische therapie is een baanbrekende therapievorm waardoor overal ter wereld vele mensen van hun trauma’s, verslavingen, burn-out, depressies, angsten etc bevrijd worden. Trauma, jeugdtrauma, trauma uit vorige levens, drank-, drugs- en andere verslavingen; het is allemaal op te lossen en dit hoeft niet meer onderdrukt te worden door jouw lichaam, geest of door medicijnen zoals antidepressiva. Bevrijd jezelf!

Onverwerkt trauma maakt ons lichaam ziek. Het lichaam vertoont verschillende ziekten om aan te geven dat er iets mis aangestuurd door ons brein. Onze hersenen geven signaaltjes af aan alle organen en lichaamsdelen welke reageren op diverse soorten trauma. Daarom is psychedelische therapie ook zo effectief; het lost namelijk het trauma op zodat de geest en het lichaam hier vrij van komen. 

 

Gedurende drie maanden krijg je intensieve therapie ingeleid door drie psychedelische truffelceremonies. Elke maand plannen we een truffelceremonie in met een specifiek doel dat past bij jouw genezingsproces. In de weken hieromheen plannen we van tevoren alle sessie. Afhankelijk van jouw wensen en onze inschatting kunnen we deze drie maanden een psychedelische ondersteuning bieden in de vorm van microdosing. Hierdoor ben je helemaal niet van de kaart maar het zorgt er wel voor dat de processen in jouw lijf en brein blijven stromen. Het is een nauwelijks waarneembare dosis omdat de dosis zo laag is. Het werkt door op het lichaam en de geest en doet op deze onmerkbare manier zijn bijdrage aan jouw genezing. 

 


Psychedelische integratie

Psychedelische integratie is het proces van het integreren van inzichten, realisaties en emoties die voortkomen uit de ervaringen die opgedaan zijn tijdens de truffelceremonies en de therapiesessies. Het doel is om op deze manier de gewenste resultaten in het leven toe te passen en te ondersteunen.

Elke psychedelische ervaring, hoe mooi, bevrijdend, uitdagend of traumatisch op dat moment ook is, kan worden gereflecteerd en geïntegreerd op een manier die uiteindelijk het trauma doet oplossen. Je hoeft geen last te houden van jouw demonen, angsten of vervelende ervaringen uit het verleden. Deze kun je los gaan laten met deze psychedelische therapie.

 

Psychedelische therapie door Truffelceremonie.com

Waarom worden we ziek van trauma?

Traumatische ervaringen worden altijd opgeslagen in het brein en het lichaam en hebben een negatieve invloed op ons fysieke en psychologische welzijn. Tijdens de psychedelische therapie gaan we jou helpen deze ervaringen die tijdens de psychedelische reizen naar boven zijn gekomen te verwerken, in plaats van er alleen over te praten. Dat is het krachtige en magische van de truffelceremonies; het brengt het trauma aan de oppervlakte zodat het opgelost kan worden. JA, natuurlijk is dit eng, maar wij helpen je hierbij. Je staat er niet alleen voor. Je zal tijdens de innerlijke reizen en de therapiesessies zien, dat je je trauma kunt aanschouwen. Dat is een grote stap voorwaarts in jouw genezingsproces.

 

Tijdens alle sessies passen we psycho-spirituele verwerking toe. Dit omvat het aanboren van onbewuste overtuigingen en patronen welke mogen worden opgelost. De werking van de truffels maar ook meditatie, ademwerk, ontspanning, lichaamswerk, spiritualiteit en mindfulness helpen hierbij.

 

Alle emoties mogen er zijn. Tijdens de sessies worden de ervaringen verwerkt door het erkennen en voelen van de emoties die jou omringen. De truffels helpen je om de emoties te voelen die je al die tijd probeerde te onderdrukken of uit te schakelen. De sessies zijn een veilige setting om bewust een ervaring of emotie die tijdens de reis opkwam, te voelen en te observeren. Hierna mag deze emotie losgelaten worden.

 


Waarom is psychedelische therapie zo succesvol?

De toename van psychedelische therapie is grotendeels te wijten aan het feit dat psychedelica een aantal van de meest voorkomende psychische stoornissen, die kenmerkend zijn voor westerse samenleving, zeer effectief kunnen behandelen. Depressies en angst, welke de laatste tijd door de Corona pandemie en restricties zijn aangewakkerd, zijn zeer goed te genezen met truffels al psychedelische begeleider. Wereldwijde studies en onderzoeken hebben aangetoond dat deze psychedelica effectief werken tegen een breed spectrum aan geestelijke aandoeningen zoals onder andere trauma, depressies, angsten en verslavingen. Door de onbetwistbare kracht van de truffels is persoonlijke transformatie binnen handbereik. Meer effectiviteit, creativiteit, meer zin in het leven, meer rust en energie en een gelukkiger leven zonder angst of trauma worden wereldwijd ervaren door psychedelische therapie. Dit doordat de denkpatronen en overtuigingen kunnen worden doorbroken.

 

Wij hebben deze psychedelische therapie het Programma voor Transformatie genoemd.

 

In de volksmond wordt psychedelische therapie ook wel triptherapie genoemd.