Tripcoach, tripsitter of meer dan dat?

Ben je op zoek naar een tripsitter of tripcoach om te zorgen dat jouw psychedelische reis veilig verloopt? Verstandig dat je de juiste begeleiding zoekt die bij jou past. Alleen aan een psychedelische reis beginnen, is vragen om problemen. Of je nu geen, weinig of zelfs veel ervaring hebt met psychoactieve stoffen, een reis in je eentje maken is nooit verstandig. Zoek iemand die jou gerust kan stellen wanneer jij het moeilijk krijgt.


Wat is een tripcoach of tripsitter eigenlijk?

Een tripsitter kun je inhuren om jouw reis veilig te laten verlopen. Er is geen verschil tussen een trilcoach of een tripsitter, alleen de naam is anders. De tripcoach komt bij jou thuis en begeleidt je gedurende de trip. Hij of zij brengt de juiste setting en veiligheid mee zodat jij zorgeloos op jouw innerlijke reis kunt gaan.

Of dit op basis van truffels, paddo’s, Ayahuasca, wiet, lsd, mdma, karamine of welke stof dan ook is. Vraag wel of de tripsitter of tripcoach hiervoor opgeleid is en of hij ervaring heeft met het middel van jouw voorkeur. Hij of zij zal je dan een gedegen begeleiding bieden. Vooral wanneer de trip de foute kant op gaat.

Spreek ook met de tripsitter af dat deze nuchter blijft. Tripsitters of tripcoaches die zeggen dat ze wel wat mee kunnen nemen moet je meteen de deur wijzen. Deze persoon is er voor jouw veiligheid, niet voor zijn of haar eigen plezier.


Wat is een bad trip?

In het geval van een bad trip kan de tripsitter of tripcoach adequaat ingrijpen om jou gerust te stellen. Samen zit je de trip dan uit want de meeste middelen moeten nou eenmaal gewoon uitwerken. Er bestaan helaas geen middelen of tripstoppers die meteen werken. De aangeboden tripstoppers bevatten vaak wat suiker en vitamines die de trip wel iets milder kunnen maken. Het placebo effect is vaak al genoeg om weer rustig te worden. 

Een bad trip is wanneer jouw reis te donker of agressief wordt. Wanneer jij in paniek raakt omdat je bijvoorbeeld heftige herinneringen aanraakt tijdens de innerlijke reis. Maar ook wanneer je te heftig reageert op het middel dat je hebt ingenomen kun je in een bad trip terecht komen waar je zonder deskundige hulp niet doorheen dreigt te komen.

Afhankelijk van de psychoactieve stof die je ingenomen hebt, kan de bad trip erg lang duren en ook de intensiteit ervan bepalen.

Met ketamine kun je heel diep wegzinken (wat een k-hole heet) maar deze trip duurt relatief kort, ongeveer 2 uur. LSD daarentegen kan tot wel 12 uur doorwerken in jouw systeem. De wereld vervormd en je kunt enge dingen gaan zien die er niet zijn. Wanneer je in een lsd bad trip zit lijkt dit jaren te duren. Pas dus goed op welke psychoactieve stof je gaat gebruiken en overleg dit ook met jouw tripsitter of tripcoach.


Zijn wij een tripsitter of tripcoach?

Je kunt ons zien als die professionele begeleider in de vorm van tripcoach of tripsitter maar wij bieden wel wat meer dan alleen veiligheid en deskundigheid. Onze diepgaande kennis van de truffels, spirituele connectie, sjamanistische aanpak en onze opleiding als regressietherapeut of bewustzijnscoach geeft ons de juiste bagage om jou de juiste begeleiding te kunnen bieden. Wij stellen je gerust maar ook stellen wij de juiste vragen tijdens na de trip om voor jou diepere antwoorden te achterhalen. Door onze vragen die vlak na de trip gesteld worden, kun je terug in je trip zakken om de antwoorden op te halen. Wij begeleiden je hierbij.

In onze individuele of groepsceremonies voel je de spirituele energie en de diepgaande kennis van de truffels. Daarbij hebben wij voorafgaande aan de ceremonie met iedereen een gesprek en wij bieden nazorg, ook wanneer de ceremonie al lang voorbij is.

 

Voor mensen die diepgaand aan zichzelf willen werken hebben wij het Programma voor Transformatie geschreven. Hierdoor genezen de deelnemers van hun depressies en verslavingen en zijn zij in staat om ernstige trauma’s en PTSS te verwerken. Deze psychedelische therapie gaat verder dan dat wat een tripsitter of tripcoach doet. Wij zorgen voor groei van jouw als persoon. We noemen onszelf niet voor niets: Truffelceremonie.com - Reisbureau voor Persoonlijke Groei!