Wanneer niet deelnemen aan een truffelceremonie?

Helaas kan niet iedereen deelnemen aan een truffelceremonie.

Niet deelnemen aan een truffelceremonie geldt voor sommige mensen die last hebben van hartklachten of die medicijnen als antidepressiva, bloeddruk verlagende of verhogende medicijnen gebruiken. Wanneer je lijdt aan borderline, schizofrenie en/of psychoses hebt raden wij ook af dat je deelneemt aan een ceremonie. Wanneer psychose in jouw familie voorkomt kan het zijn dat dit getriggert wordt door de truffels. Psychoses zijn namelijk genetisch door te geven op de volgende generatie. Hiervoor doorlopen we eerst een uitgebreide vragenlijst zodat wij kunnen bepalen of deelname voor jou veilig is. Bel of mail ons wanneer je hierover vragen hebt.

Wanneer je zwanger bent kun je helaas ook niet deelnemen, noch wanneer borstvoeding gegeven wordt. 

Raadpleeg in bovenstaande cases je huisarts wanneer je deel wilt nemen aan een truffelceremonie. Wij staan je graag te woord voor meer advies en hulp.

 


Kan ik deelnemen aan een truffelceremonie?

Stoppen met medicijnen?

We vinden het vervelend voor de mensen die niet kunnen deelnemen aan een truffelceremonie. Het afbouwen van een verslaving of medicijngebruik is voor velen de oplossing maar tegelijkertijd ook een hele grote uitdaging. Maar dit kun je niet zomaar doen. Raadpleeg eerst je arts of huisarts of je een bepaald medicijn kunt afbouwen of er (tijdelijk) mee kunt stoppen. Het is voor de meeste medicijnen namelijk levensgevaarlijk om ineens te stoppen. Wij kunnen je helpen om jouw verslaving de baas te worden. Hiervoor hebben wij het Programma voor Transformatie geschreven. Deelnemers hebben hiermee al vele verslavingen gestopt.

Sommige medicijnen conflicteren met de psilocybine uit de truffels. Dit is één van de werkzame stoffen uit de truffels die ervoor zorgen dat je tijdens de ceremonie een innerlijke reis zal maken.


Stoppen met drugs en alcohol!

Alle drugs en alcohol conflicteren met truffels. Daarom is het heel belangrijk om clean te zijn voordat je aan een tuffelceremonie begint. Breng jezelf en anderen niet in gevaar door deze waarschuwing niet serieus te nemen.

Wij willen geen vervelende situatie tijdens onze ceremonies. Wanneer wij het vermoeden hebben dat een deelnemer toch drugs of alcohol heeft genuttigd voorafgaande aan de ceremonie, dan kan de toegang worden geweigerd. Dit om de veiligheid van iedereen te kunnen waarborgen. 


Helaas geen deelname zonder vragenlijst

Nadat je via de website één van onze truffelceremonies, retreats of het Programma voor Transformatie  hebt geboekt, ontvang je van ons een email naar een uitgebreide vragenlijst. Op deze vragenlijst kun je alle antwoorden kwijt omtrent jouw leven tot nu toe.

Vul deze vragenlijst naar waarheid in zodat wij goed begrijpen waar we jou mee kunnen helpen. Diverse vragen over jouw jeugd, trauma’s, je geboorte en hoe je nu in je vel zit, zullen we aan je vragen. Tevens vragen we om je volledige contactgegevens in te vullen en deze vragenlijst te ondertekenen. Deze vragenlijst zal met niemand gedeeld worden en wij respecteren jouw privacy volledig.

Kinderen onder de 18 jaar kunnen niet deelnemen aan een ceremonie bij Truffelceremonie.com.