Truffelceremonie voor 1 persoon

Voor mensen die liever alleen een truffelceremonie doen, organiseren wij individuele truffelceremonies. Je bent dan alleen met jouw begeleider in de ceremonieruimte in de vestiging naar jouw keuze. Geen gehoest, ge-gaap, gepiep, gesteun of andere storende geluiden en emoties van andere mensen die jouw uit je innerlijke reis zouden kunnen halen.

Geniet tijdens een individuele truffelceremonie van volledige rust, privacy en de veiligheid van een professionele begeleider.

Uniek in Nederland is dat je bij Truffelceremonie.com een persoonlijk reisverslag krijgt van jouw reis. Onze begeleiders maken notities tijdens de innerlijke reis die jij maakt. Deze reisverslagen worden door de deelnemers als zeer waardevol ervaren omdat dit helpt bij de integratie van de inzichten.

 

Truffelceremonie.com schrijf reisverslagen van individuele truffelceremonies

Praktijk van Truffelceremonie.com
Truffelceremonie.com praktijk

Individuele truffelceremonies worden bij ons in de ceremonieruimtes in de vestigingen gehouden. Wij noemen de ceremonieruimte het Reisbureau voor Persoonlijke Groei. 

De ruimte kan zo goed als lichtdicht gemaakt worden en veel deelnemers beaamden reeds de positieve energie die in de ruimtes aanwezig is. 

 

De richttijden van de individuele truffelceremonies zijn van 09:00 / 09:30 tot 16:00 / 16:30 uur. De ceremonies nemen ongeveer 6 tot 8 uur in beslag, van ontvangst tot aan vertrek.

 

Deelname aan de dagretreats zijn op volgorde van  boeking. Wanneer je jouw plekje geboekt hebt en je hebt voldaan aan de financiële tegenprestatie, dan is jouw plaats defenitief.

 

Je krijgt van ons informatiemail met een link naar een uitgebreide vragenlijst om de deelname perfect te laten verlopen. Wil je deze invullen en naar ons versturen? Zonder deze vragenlijst kun je niet deelnemen aan de truffelceremonie.

 

Praktijk Zutphen van Truffelceremonie.com
Truffelceremonie.com praktijk in Zutphen

Toch liever in groepsverband deelnemen?

Wanneer je liever deelneemt aan een truffelceremonie in groepsverband kan dat natuurlijk ook. Deze organiseren wij in de diverse locaties van Truffelceremonie.com, desgewenst met overnachting in nabijgelegen hotels. De groepen bestaan uit maximaal 4 of maximaal 9 personen.

 

Groepsceremonie op basis van psychedelische truffels voor Truffelceremonie.com