Truffelceremonie voor 1 persoon

Voor mensen die liever alleen een truffelceremonie doen, organiseren wij individuele truffelceremonies. Je bent dan alleen met jouw begeleider in de ceremonieruimte. Geen gehoest, ge-gaap, gepiep, gesteun of andere storende geluiden en emoties van andere mensen die jouw uit je innerlijke reis zouden kunnen halen.

Geniet tijdens een individuele truffelceremonie van volledige rust, privacy en de veiligheid van een professionele begeleider.

Uniek in Nederland is dat je bij Truffelceremonie.com een persoonlijk reisverslag krijgt van jouw reis. Onze begeleiders tunen namelijk in op jouw reis en maken notities tijdens de innerlijke reis die jij maakt. Deze reisverslagen worden door de deelnemers als zeer waardevol ervaren omdat dit helpt bij de integratie van de inzichten.

Truffelceremonie.com schrijf reisverslagen van individuele truffelceremonies

Praktijk van Truffelceremonie.com
Truffelceremonie.com praktijk

Individuele truffelceremonies worden bij ons in de ceremonieruimte in Zutphen gehouden. Wij noemen deze ruimte het Reisbureau voor Persoonlijke Groei. Deze ruimte is voorzien van een toiletruimte zodat niet ver gelopen hoeft te worden mocht je hiervan gebruik willen maken tijdens de truffelceremonie. 

De ruimte kan zo goed als lichtdicht gemaakt worden en veel deelnemers beaamden reeds de positieve energie die in de ruimte aanwezig is. 

 

De richttijden van de individuele truffelceremonies zijn van 09:00 tot 16:00 uur of van 17:00 tot 00:00 uur.  De ceremonies nemen ongeveer 6 tot 8 uur in beslag, van ontvangst tot aan vertrek.

 

Deelname aan de dagretreats en avondretreats zijn op volgorde van inschrijving.

 

Je krijgt van ons informatiemail met een een link naar een uitgebreide vragenlijst om de deelname perfect te laten verlopen. Wil je deze invullen en naar ons versturen? Zonder deze vragenlijst kun je niet deelnemen aan de truffelceremonie.

 

Praktijk Zutphen van Truffelceremonie.com
Truffelceremonie.com praktijk in Zutphen

Toch liever in groepsverband deelnemen?

Wanneer je liever deelneemt aan een truffelceremonie in groepsverband kan dat natuurlijk ook. Deze organiseren wij ook diverse locaties in het land, desgewenst met overnachting in nabijgelegen hotels. De groepen bestaan uit maximaal 15 personen.