Voorbereiding op een truffelceremonie

Goede voorbereiding is het halve werk. Zo ook met een truffelceremonie. Om de truffelceremonie zo effectief mogelijk te laten zijn vragen we je een aantal zaken na te streven. Ga bijvoorbeeld in de week voorafgaande aan de ceremonie zoveel mogelijk de natuur in. Lekker bewegen, liefst alleen en zonder muziek. Laat de rust van de natuur je helpen bij het vormen van je intenties.

In de week voorafgaande aan de ceremonie eet je gezond, vegetarisch, drink geen alcohol en gebruik geen drugs. Drink veel water om je lichaam alvast lekker te reinigen. Op deze wijze zijn je lichaam en geest helemaal klaar voor de impact van de truffelceremonie. Je krijgt van ons een bevestiging per mail waarin al deze punten opgesomd staan.

Probeer goed te slapen en rust zoveel mogelijk uit om je energielevel zo optimaal mogelijk te hebben. Hier zal je profijt van hebben tijdens de truffelceremonie.

Gezonde voeding is belangrijk voorafgaande aan een truffelceremonie

Natuurlijk wil ook jij je goed voorbereiden op de truffelceremonie. Tenslotte wil je er het meeste uithalen.

 

Zorg dat je op de dag van aankomst, niet te zwaar ontbijt of luncht (afhankelijk van het feit of jouw ceremonie om 09:00 uur start, of om 17:00 uur). Eet vanaf drie uur voor de ceremonie niets meer zodat je maag leeg is als de ceremonie begint. Eet twee dagen van tevoren niet te vet en niet te zwaar en neem zoveel mogelijk vers fruit en verse groente tot je. Drink voldoende water en gebruik minstens 5 dagen voor en 3 dagen na de ceremonie geen alcohol, drugs of vlees. Het beste is om 2 dagen voor en na de retraite geen orgasme te hebben zodat je je energie bij je kan houden.

 

De aanwijzingen die wij hierboven hebben gegeven, zorgen ervoor dat je vol energie de truffelceremonie in gaat. De ceremonie vraagt namelijk veel energie van je. Daarnaast zul je in de periode na de ceremonie nog allerlei inzichten krijgen. Het veranderingsproces is namelijk na de ceremonie niet voorbij. Eigenlijk begint het proces pas na de truffelceremonie. Dan zullen de puzzelstukjes op de plek gaan vallen en vormen de inzichten één geheel. Tijdens de gesprekken met onze lifecoach kun je fragmenten en losse puzzelstukjes aan elkaar gaan knopen, mocht dit je nog niet helemaal duidelijk zijn. 

 

Vraag gewoon om hulp en maak deze truffelceremonie tot een succesvol begin van de rest van je leven. Een truffelceremonie is echt een life-changing-event. Als je specifieke vragen hebt betreffende jouw eigen voorbereiding, laat het ons dan alsjeblieft weten. Wij horen graag van je.